Προς το περιεχόμενο

Μου κάτσαν FTP στο δίκτυο;...

Marcos_Aurilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Λοιπόν, έστω ότι συν-διαχειρίζομαι ένα δίκτυο (καμιά 50ριά Η/Υ), με 2 domains.

Τελευταία παρατηρώ μεγάλη καθυστέρηση στο φόρτωμα των roaming profiles, και γενικότερα στην απόδοση του δικτύου (σε σημείο μερικές φορές να χάνεται προσωρινά το ένα domain)... Μία υποψία μου είναι πως κάποιος βρήκε κάποια τρύπα και έστησε ftp.

Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αυτήν την πιθανότητα? Υπάρχει κάποιο άλλο ενδεχόμενο που σας ακούγεται πιο πιθανό?

Δημοσ.

Αν και δεν βλέπω κάποιο λόγο που θα καθυστερούσε το profile από ένα ftp, κάνε ένα scan μήπως βρεις πουθενά να τρέχει τίποτα στην 21. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο firewall ή όχι έτσι ώστε αυτός που το έστησε να μπορεί να το βάλει σε άλλη πόρτα..

Τι domain είναι ? ΝΤ/2k/2k3 ? Τι σύνδεση υπάρχει, fw ?? Αν θέλεις δώσε μερικές παραπάνω info :)

Δημοσ.

πρωτα θα έψαχνα αυτους που ακούνε ολη μέρα stream radios, εχουν ανοιχτό συνέχεια messengers, κολλάνε worms των 50 ping/second, ή ανέβασαν καταλαθος κανενα dhcp server se ενα pc και μπερδεύουν το σύμπαν..

Δημοσ.

Streams δεν παίζουν, όπως και messengers. Όταν λές dhcp servers, τι έχεις στο μυαλό σου?

Γενικά, επειδή το δίκτυο δεν είναι μεγάλο, μπορούμε και βλέπουμε πάνω-κάτω τι τρέχει σε κάθε PC. Γι'αυτό λέω, μήπώς είναι κάτι που δεν βλέπουμε...

Δημοσ.

το πιο λογικό ειναι να εχεις κολλήσει σε καποιο pc spyware. Εμεις ειχαμε ενα που έκανε "ΚΑΤΙ" upload 3kb/sec. Ουτε λιγοτερο ουτε περισσότερο, ακριβώς 3! Φαντασου το αυτό σε 3-4 χρήστες..... :D :D :D

Δημοσ.

Πόσους servers έχεις; Δοκίμασε να εγκαταστήσεις network monitor σε αυτόν/αυτούς όπου μαζεύεται η κίνηση του δικτύου, αν και το καλύτερο θα ήταν να έβλεπες το traffic απευθείας στα switch.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...