Gegeor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2001 Προσπαθώ να φτιάξω εικόνα με κινηση στο ulead 5 και δεν μπορω με κανενα τροπο να "δω" Ελληνικα.. Βλεπω ?? αντι για Ελληνικα... <BR>...Υπαρχει κατι που πρεπει να αλλαξω ? Στο προγραμμα δεν εχει καποιο option για language...<BR>Το προγραμμα τρεχει σε Win 2000 Pro.<BR>Επισης ,ξερει κανεις κανενα site με Ελληνικα Fonts για Download..??<BR>Ευχαριστώ
mentor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2001 To Ulead gif animator 5 se anti8esh me thn prohgoumenh ekdosh den yposthrizei ellhnika!<BR>Des an mporeis na vreis thn ekdosh 4.0
Gegeor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2001 Αυτο ειναι απαράδεκτο.....Δεν υποστηριζει την Ελληνικη Γλώσσα?? τι να πω........<BR>Ευχαριστω πάντως.....Θα ψαξω καποιο αλλο για gif animation - μου την βαρεσε τωρα και δεν θελω Ulead.... <BR>Καμμια ιδέα.???
pan de lees Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 παιδια, μια βοηθεια....εχω φτιαξει στο cool edit ενα gif και μετα το εβαλα στο Ulead GIF Animator 5, για να ρυθμισω κινηση (αργη-γρηγορη)...επισης εκανα transparent το φοντο, (σε ολα τα καρε)....οταν ομως το σωζω σαν gif (με κινηση) μου διχνει ολα τα καρε μαζι...δηλ, μου παρουσιαζει ολα τα καρε αλλα μετα το 2ο, δεν σβηνει το πρωτο, και ετσι μετα απο καθε νεο καρε, φαινονται και τα προηγουμενα, (και γινεται της μουρλης)....παλιοτερα ειχα βρει μια λυση, και το ρυθμιζα....αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω....νομιζω οτι κατι πρεπει να συνδιασω στα οριζοντια καρε, με τα κάθετα.... Υπαρχει κάποιος που να ξέρει τη λυση???? παραδειγμα...
akylas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε αυτο. Ανοιξε αυτο που εφτειαξες με το προγραμμα σου, και επελεξε ολα τα frames. Κανε δεξι κλικ πανω στα frames και επελεξε frame properties. Στην ταμπελιτσα που θα ανοιξει εκει που γραφει removal method, επελεξε smart. Μετα επλεξε preview και δες το αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις