darknemus01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα σε όλους,έχω το εξής πρόβλημα με το K700i: Όταν το ανοίγω η οθόνη του αναβοσβήνει συνεχώς και φυσικά δεν μπαίνει ποτέ σε λειτουργία:evil: .Ο μόνος τρόπος να το κλείσεις οταν αναβοσβήνει έτσι ειναι βγάζοντας την μπαταρία.Το ιδιο ακριβώς κανει και οταν το βάζω να φορτίσει, δηλαδη αναβοσβήνει χωρίς αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή μήπως έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Y.Γ. Το κινητο ειναι αγορασμένο εδω κ ενάμιση χρόνο περιπου
stratukos Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Και μονο που λες οτι το εχεις εναμιση χρονο το κινητο θα επρεπε να το ειχες καταλαβει οτι θελει αναβαθμιση το κινητο σου.Ειναι κοινο μυστικο των εταιριων οτι η ζωη των κινητων δεν πρεπει να υπερβαινει σε καμια περιπτωση τα δυο χρονια.Οποτε η το πας για αναβαθμιση,με δικη σου χρεωση αν δεν ειναι στην εγγυηση, η κανεις αυτο που σε αναγκαζουν: αγορα νεου κινητου!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 stratos συμφωνώ ! To κινητό θέλει αναβάθμιση στο Firmware. Πηγενέ το στο 9volto ( http://www.9volto.gr ) ... και εκεί θα στο φτιάξουν. Ή μπαινό-βγαζε τη μπαταρία μεχρι να έρθει στα ίσια του... Εγω αυτό είχα κάνει και μου έγινε τζι-τζι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.