Προς το περιεχόμενο

Γιάννης Πετρίδης και τα 40 καλύτερα rap τραγούδια

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

40 - Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot

39 - Naughty By Nature - OPP

38 - N.W.A - Straight Outta Compton

37 - Missy Elliot - Hot Boys

36 - Terror Squad - Lean Back

35 -

34 - Ludacris - Stand Up

33 - Outcast - Hey Ya

32 - Dr. Dre - Still D.R.E.

31 - The Notorious B.I.G - Hypnotize

Αυτά έχουνε παίξει μέχρι τώρα...

Σήμερα η συνέχεια...

Ένα ακόμα ευχαριστώ στο Δημήτρη...:)

Δημοσ.

Επειδη τωρα ακουω την χτεσινη εκπομπη μερικες μικροδιορθωσεις για τους καλλιτεχνες που συμμετεχουν στα τραγουδια!

40. Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot (feat. Pharrell)

37. Missy Elliot - Hot Boyz (feat. Eve, Lil' Mo, Nas, & Q-Tip)

34. Ludacris - Stand Up (feat. Snoop Dogg, Lil' Fleep, 8Ball & Carl Thomas)

33. OutKast - Hey Ya

32. Dr. Dre - Still D.R.E. (feat. Snoop Dogg)

Εχω καποιες αντιρησεις για τους Terror Squad κ για το Drop It Like It's Hot πιστευω εχει καλυτερα κομματια ο Snoop Dogg...

Επιτελους να γινει κ ενα καλο αφιερωμα στην Country!

Δημοσ.

Μαθαμε (δεν ακουσαμε ομως) το νουμερο 35 που μας χρωστουσε απο χτες ο Γιαννης: Wu-Tang Clan - C.R.E.A.M.

κ η σημερινη καταταξη:

30. Geto Boys - Mind Playing Tricks on Me

29. Common - The Light (feat. Erykah Badu & Bilal)

28. Blackstreet - No Diggity (feat. Dr. Dre)

27. Eminem - Stan (feat. Dido)

26. Nelly - Hot in Herre

25. Warren G - Regulate (feat. Nate Dogg)

24. OutKast - Ms. Jackson (feat. Jaydee)

23. 50 Cent - In da Club

22. De La Soul - Me, Myself and I

21. Snoop Dogg (Snoop Doggy Dogg) - Gin and Juice (feat. Dat Nigga Daz)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;

ΟΚ ο Πετρίδης σίγουρα έχει πάμπολλες γνώσεις μουσικής αλλά ρε παλικάρια, ήμαρτον δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόοοοοσο αυθεντία πια που να μπορεί να κρίνει όλα τα είδη μουσικής και να βγάζει τα καλύτερα. Και εν προκειμένω σίγουρα αυτά δεν είναι απο τα καλύτερα. Ακόμα δεν έχω δει ούτε Wutang ούτε 2PAC ούτε Cypress Hill ένα τραγούδι απο NWA πίσω πίσω κτλ κτλ. Ενιγουεη περιμένω να δω οοοοοολη τη λίστα και θα επανέλθω (αλλά απο την άλλη όχι ρε φούστη μου το In da club 23ο)

Δημοσ.

LL_NEO οι Wutang ηταν ηδη στη θεση 35 κ ισως να υπαρχει κ καποιο αλλο πιο ψηλα... Οσο για 2pac τον εχω σιγουρο στην 5αδα μαζι με Kanye West, P. Diddy ισως ξανα N.W.A. κ λογικα Eminem! Ποτε δε ξερεις βεβαια! Για Cypress Hill υποθετω θα ειναι στη 10αδα τουλαχιστον! Περιμενουμε κ Public Enemy! Για τη λιστα εχω κ εγω καποιες αντιρησεις οπως το In da Club κ το Hot in Herre που ειδικα το 2ο ισως να το εβαζα λιγο πιο κατω απο τα 40 πρωτα!

Δημοσ.

φιλε vsls το drop it like its hot θα το ελεγα ευχαριστει εκπληξη!

το κομματι ειναι φοβερο!!

ειναι πολυ προσφατο!!

επηρεαζει μεταγενεστερους βλεπε ying yang twins

αψογη παραγωγη και

videoclip με την India8)

τι αλλο να κανει κανεις;

πηρε και βραβειο στα Annual International Dance Music Awards στο Μιαμι το 2005 ! και AVN Award to 2002 και 2004!

και για τους αμετανόητους φίλους της ροκ να θυμισω οτι παιζει και στο videoclip "Twisted Transistor" των Korn!

βγηκα εκτος ..συγνωμη αλλα

Δημοσ.

perimenw na oloklirwhtei to top 40 gia mia teliki gnwmi, alla ws twra i lista einai gia gelia, symfwnw me ton ll neo gia ton petridh. Ta perissotera apo ta kommatia 20-40 den "stekontai" pouthena, poso mallon sto top 40!

a kai kati telefteo, apo pote to 'hey ya' thewreitai rap kommati?!

Δημοσ.

a kai kati telefteo' date=' apo pote to 'hey ya' thewreitai rap kommati?![/quote']

απο τοτε που θεωρουνται ροκ οι red hot chili peppers και rage against athe machine :mrgreen:

Δημοσ.
απο τοτε που θεωρουνται ροκ οι red hot chili peppers και rage against athe machine :mrgreen:

Θεωρούνται, αλλά δεν είναι, εννοείς; tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...