dim_b Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Άλλη μιά λίστα από αυτές που λατρεύετε να μισείτε 1o μέρος σε mp3 (49,4MB) και χαμηλής ποιότητας wma (6,4MB) γιά όσους δεν έχουν γρήγορη σύνδεση.
laokratwr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 mipws tha mporouses na ta grapseis onomastika..?etsi wste na apofygoume to down..???
Mixalakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 40 - Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot 39 - Naughty By Nature - OPP 38 - N.W.A - Straight Outta Compton 37 - Missy Elliot - Hot Boys 36 - Terror Squad - Lean Back 35 - 34 - Ludacris - Stand Up 33 - Outcast - Hey Ya 32 - Dr. Dre - Still D.R.E. 31 - The Notorious B.I.G - Hypnotize Αυτά έχουνε παίξει μέχρι τώρα... Σήμερα η συνέχεια... Ένα ακόμα ευχαριστώ στο Δημήτρη...
vsls Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Επειδη τωρα ακουω την χτεσινη εκπομπη μερικες μικροδιορθωσεις για τους καλλιτεχνες που συμμετεχουν στα τραγουδια! 40. Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot (feat. Pharrell) 37. Missy Elliot - Hot Boyz (feat. Eve, Lil' Mo, Nas, & Q-Tip) 34. Ludacris - Stand Up (feat. Snoop Dogg, Lil' Fleep, 8Ball & Carl Thomas) 33. OutKast - Hey Ya 32. Dr. Dre - Still D.R.E. (feat. Snoop Dogg) Εχω καποιες αντιρησεις για τους Terror Squad κ για το Drop It Like It's Hot πιστευω εχει καλυτερα κομματια ο Snoop Dogg... Επιτελους να γινει κ ενα καλο αφιερωμα στην Country!
vsls Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μαθαμε (δεν ακουσαμε ομως) το νουμερο 35 που μας χρωστουσε απο χτες ο Γιαννης: Wu-Tang Clan - C.R.E.A.M. κ η σημερινη καταταξη: 30. Geto Boys - Mind Playing Tricks on Me 29. Common - The Light (feat. Erykah Badu & Bilal) 28. Blackstreet - No Diggity (feat. Dr. Dre) 27. Eminem - Stan (feat. Dido) 26. Nelly - Hot in Herre 25. Warren G - Regulate (feat. Nate Dogg) 24. OutKast - Ms. Jackson (feat. Jaydee) 23. 50 Cent - In da Club 22. De La Soul - Me, Myself and I 21. Snoop Dogg (Snoop Doggy Dogg) - Gin and Juice (feat. Dat Nigga Daz)
greekboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 xoris na exo to exo katevasei eimai sigouros oti mesa sta 40 tragoudia tha einai to Eminem-Loose Yourself
LL_NEO Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Να ρωτήσω κάτι; ΟΚ ο Πετρίδης σίγουρα έχει πάμπολλες γνώσεις μουσικής αλλά ρε παλικάρια, ήμαρτον δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόοοοοσο αυθεντία πια που να μπορεί να κρίνει όλα τα είδη μουσικής και να βγάζει τα καλύτερα. Και εν προκειμένω σίγουρα αυτά δεν είναι απο τα καλύτερα. Ακόμα δεν έχω δει ούτε Wutang ούτε 2PAC ούτε Cypress Hill ένα τραγούδι απο NWA πίσω πίσω κτλ κτλ. Ενιγουεη περιμένω να δω οοοοοολη τη λίστα και θα επανέλθω (αλλά απο την άλλη όχι ρε φούστη μου το In da club 23ο)
vsls Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 LL_NEO οι Wutang ηταν ηδη στη θεση 35 κ ισως να υπαρχει κ καποιο αλλο πιο ψηλα... Οσο για 2pac τον εχω σιγουρο στην 5αδα μαζι με Kanye West, P. Diddy ισως ξανα N.W.A. κ λογικα Eminem! Ποτε δε ξερεις βεβαια! Για Cypress Hill υποθετω θα ειναι στη 10αδα τουλαχιστον! Περιμενουμε κ Public Enemy! Για τη λιστα εχω κ εγω καποιες αντιρησεις οπως το In da Club κ το Hot in Herre που ειδικα το 2ο ισως να το εβαζα λιγο πιο κατω απο τα 40 πρωτα!
yiah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 φιλε vsls το drop it like its hot θα το ελεγα ευχαριστει εκπληξη! το κομματι ειναι φοβερο!! ειναι πολυ προσφατο!! επηρεαζει μεταγενεστερους βλεπε ying yang twins αψογη παραγωγη και videoclip με την India8) τι αλλο να κανει κανεις; πηρε και βραβειο στα Annual International Dance Music Awards στο Μιαμι το 2005 ! και AVN Award to 2002 και 2004! και για τους αμετανόητους φίλους της ροκ να θυμισω οτι παιζει και στο videoclip "Twisted Transistor" των Korn! βγηκα εκτος ..συγνωμη αλλα
razkal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 perimenw na oloklirwhtei to top 40 gia mia teliki gnwmi, alla ws twra i lista einai gia gelia, symfwnw me ton ll neo gia ton petridh. Ta perissotera apo ta kommatia 20-40 den "stekontai" pouthena, poso mallon sto top 40! a kai kati telefteo, apo pote to 'hey ya' thewreitai rap kommati?!
yiah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 a kai kati telefteo' date=' apo pote to 'hey ya' thewreitai rap kommati?![/quote'] απο τοτε που θεωρουνται ροκ οι red hot chili peppers και rage against athe machine
Cristina Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 απο τοτε που θεωρουνται ροκ οι red hot chili peppers και rage against athe machine Θεωρούνται, αλλά δεν είναι, εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.