Christos75 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα/καλημέρα σε όλους! Δυστηχώς διαθέτω ένα από τα χειρότερα Μodems/Routers της οικουμένης!!! Το μοντέλο αυτού...JetSpeed 520 (Ξέρω-ξέρω...πολλοί θα λέτε....μεγάλε την έβαψες) Εν πάσει περιπτώσει...και μέχρι να το αλλάξω (οποσδήποτε!!!!) πρέπει να κάνω την δουλειά μου μ'αυτό. Η δυστυχία κορυφώνεται όταν έχει 1MBit γραμμή...(1024k) καταλαβαίνετε το δράμα μου..... Το πρόβλημα είναι το εξής. Τον τελευταίο καιρό συνέχεια αποσυγχρονίζεται....-γι'αυτούς που το έχουν...αναβοσβήνει κάθε τρεις και λίγο το WAN-δηλαδή αποσυγχρονίζεται όπως λένε στον OTE.Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα το λόγο. Τι απενεργοποίησα το Firewall,τι έκλεισα το NOD 32 και τι δεν έχω κάνει....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το παθαίνει αυτό! Είμαι συνδρομητης στην Otenet και που την ρώτησα δεν μου είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα! Μάγκες.....έχω φάει τα λύσακά μου να δω τι συμβαίνει μα και πάλι δεν μπορώ να το βρω!!!! Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει????? Δηλαδή μου φαίνεται ασύληπτο(αν και στην Πληροφορική τίποτα δεν είναι ασύληπτο...τέλος πάντων) Μ'ήπως κάποιος συνάδελφος έχει να μου δώσει λύσεις???? Εγώ πήρα και τον OΤΕ να έρθει να το δει αλλά γύρευε πότε θα συμβεί αυτό........ Αναμένω νέα σας..............ευχαριστώ για την υπομονή σας και το χρόνο σας να ασχοληθείτε με το πρόβλημά μου!!!!!!!! :-D :-D
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 oi liseis einai oi exeis.dokimazeis me to new firmware.iparxei ena me to logo tou ote kai ena me to logo tis intracom.dokimase kai ta 2.b.an ine pstn filtrakia se oles tis siskeues kai dokimazeis kai xoris siskeues episis.c.dokimazeis me allo router kata protimisi ama breis speedtouch einai oti pio simbato.d.diloneis vlavi ston ote alla min perimeneis pola.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.