Edgar Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει υποθεί ξανά αλλά το έχετε δεί αυτό? http://www.oldblivion.com/ Αν έχετε λίγο παλαιότερες κάρτες γραφικών από αυτές που λέει το game πως υποστιρίζει, είναι οτι πρέπει
Steve_g7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Φίλε μου πριν κανά δυό μήνες αγόρασα το νέο μου σύστημα. Dual Core pentium στα 3GHz με 1 GB ram, 250GB σκληρό και δε συμαζεύεται. Όταν αγόρασα το σύστημα δεν είχα κατά νου να παίζω τα βαρβάτα παιχνίδια τύπου F.E.A.R ή Half Life που απαιτούν τις απίστευτες κάρτες γραφικών. Εμένα μου αρέσουν κάτι adventure και μερικά RPGs. Πού να φανταστώ ότι θα βρεί το Oblivion και θα έχει τις παλαβές απαιτήσεις. Δε τίθεται θέμα για αντικατάσταση της κάρτας γραφικών. Πάντως έκανα και ένα search στο official forum του Oblivion και είδα κάμποσο κόσμο να συζητά για το εν λόγω τσιπάκι της ΑΤΙ. Μερικά άτομα κατάφεραν και έπαιξαν το παιχνίδι με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, αλλά βέβαια όλα τα settings ήταν στο ελάχιστο. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι τα απίστευτα bugs του παιχνιδιού. Οπότε θα περιμένω κάμποσο μέχρι να πάω να το χτυπήσω. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. Εγω δεν παρατηρησα κανενα bug οσο παιζω το παιχνιδι παρα μονο καμια φορα οταν κανω exit απο το παιχνιδι πεταει σφαλμα εφαρμογης αλλα τα saves δεν τα χανει οποτε no prob (το pc εχει adsl και τρεχουν μονιμα firewall antivirus peer guardian msn και κατι "αλλα") Σε ενα φιλο μου που εχει AMD dual core ,1GB RAM και 6800GS 256MB του τρεχει αψογα στις ρυθμισεις που βαζει το παιχνιδι την πρωτη φορα οποτε το μονο που θες ειναι καρτα γραφικων Μια καλη αγορα ειναι 6600GT γυρω στα 130ε οπως και σειρα 7300 ή 7600 (σε ΑΤΙ δεν ξερω γιατι δεν τις πολυγουσταρω) Δες και λιγο αυτο h**p://www.tomshardware.com/2005/12/02/vga_charts_viii/page18.html
gio@ Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει υποθεί ξανά αλλά το έχετε δεί αυτό?http://www.oldblivion.com/ Αν έχετε λίγο παλαιότερες κάρτες γραφικών από αυτές που λέει το game πως υποστιρίζει' date=' είναι οτι πρέπει [/quote'] ναι φιλε εχει γινει σχετικο ποστ....
Steve_g7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Το quest για το azura shrine που χρειαζεται κατι να βρεις απο το will-ow-the-wisp καπως ετσι,που το βρισκεις ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Akrivos dipla apo to shrine yparxoun apeira...ean tora esy den vriskeis gia kapoio logo tote psake se caves i epano sto dromo gia Leyawiin...i apla akorazeis tin glow dust apo kana vendor...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Hmmm file Kouloutoure(lol nick btw) apo ta 3 agalmata pou vasika einai ena gurnas piso kai patas ena switch kai anoigei ena toixos..akolouthas ton dromo mexri pou vriskeis kiallo switch...ksanagurnas piso kai tha katalaveis oit to anoikses apo ti stigmi pou tha sou epitethoun kati zombie...shoot the god damn arrow and prepare 2 fight...p.s. yparxei ena bug sto opoio ena mpeis apo tin pano pleura tis library den perneis to scroll...mpes apo tin kato pleura...tha to vreis anyways...
archonus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 :???: pws einai dinatwn re file na to termatiseis exw kleisei ola ta quest kai to paixnidi den grafei GAME OVER........ti kanw lathos;;;:???:
archonus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ekei trigiro exei kati(fantasmatakia) ta willow-the-wisp skotose ena h dio kai pare to glow dust pou exoun mesa tous meta na pas sto agalma ths azura 6:00 AM H' 7:00 PM mono tote mporeis na energopoihseis to shrine
DrFreeman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 :???: pws einai dinatwn re file na to termatiseis exw kleisei ola ta quest kai to paixnidi den grafei GAME OVER........ti kanw lathos;;;:???: Tο game δεν τελειώνει ποτέ. Ακόμη κι όταν κάνεις όλα τα quests ο κόσμος είναι πάντα ανοιχτός προς εξευρεύνηση. Αργότερα μπορείς να προσθέσεις το expansion ή fan-made mods από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν ήδη και προσθέτουν ακόμη και νέες αποστολές.
babisAOK Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 otan eisai uperfotomenos pos mporeis na petajeis kati
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Sto tutorial sou leei pos vasika...shift kai click epanosto item i trava ekso apo inventory sou.
insomniaK Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Έχω μια... κάπως ερώτηση: Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι και σκότωσα κάποιον "αθώο", μου έσκασε μύτη ο τυπάκος από τους "δολοφόνους", ωστόσο ως καλό παιδί (και έχοντας κάποια χρόνια προϋπηρεσία σε rpg) τον σκότωσα και επομένως έχασα το δικαίωμα να μπω στο guilt, τώρα που έχω τερματίσει τις περισσότερες περιπέτειες θέλω να δοκιμάσω και το assassins, μήπως έχετε κατά νου κανέναν τρόπο να μπω τώρα στο guilt ή να ξαναξεκινήσω το παιχνίδι αλλά με τον ήρωα μου;
lotr_4_ever Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Οριστε ο τροπος για απεριοριστα χρηματα στο oblivion.Θα πατε στο Talos plaza district και θα βρειτε το Dorian's house.Μπειτε μεσα και σκοτωστε τον Dorian.Καλυτερα καντε το σε sneak mode για να μην σας μπαγκλαρωσουν.Αφου τον σκοτωσετε "ψαξτε τον" και θα δειτε οτι οταν του παιρνετε λεφτα αυτα παραμενουν εκει και τα δικα σας αυξανονται συνεχως.Καντε το οσο θελετε, δεν προκειται να τελειωσουν ποτε.Εγω απο 33.445 που ειχα εφτασα στις 200.132.Καντε το και πειτε μου τι εγινε
lotr_4_ever Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 {ΤDi}Dj2k ακου να δεις...εγω εχω τερματισει το βασικο quest και τωρα εχω πιασει ολα τα side quests χωρις κανενα προβλημα.Για να ξερεις,ειμαι master στους fighters guild,εχω τελειωσει τα περισσοτερα daedric shrine quests,ειμαι grand champion στην αρενα και εχω τελειωσει τα 3-4 πρωτα quests στους mages guild.Εκανα μια !@#$%ια και με εδιωξαν οι τελευταιοι και πολυ απλα βαριεμαι να κανω αυτο που πρεπει για να ξαναμπω.Επισης απο επιλογη μου δεν ξεκινησα τα dark brotherhood quests και thieves guild quests.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.