{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Guys pos tharapeuese apo to vampirism???
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ποτε πρόλαβες και βαμπιριάστηκες κιόλας;! Μήπως αρχίσαμε κιόλας να ξημεροβραδιαζόμαστε; Εγώ με κανένα 2ωράκι τη μέρα, και ακόμα δεν έχω καταφέρει να γυρίσω όλες τις πόλεις για να μπω στο mages guild.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 hihihih oute go...oxi re stin deuteri poli eimai kai akoma den piga oute kan stin Imperial City...apla eksereuno ola ta caverns pou vrisko sto dromo mou...opote petuxa ena me full vampiria kai ena kargi0l1 me kollise arrostia...mexri kai ta zompi sou kollane re...tora kserei kaneis pos ksevampiriazese???
tsakonas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ποτε πρόλαβες και βαμπιριάστηκες κιόλας;! Μήπως αρχίσαμε κιόλας να ξημεροβραδιαζόμαστε; Εγώ με κανένα 2ωράκι τη μέρα, και ακόμα δεν έχω καταφέρει να γυρίσω όλες τις πόλεις για να μπω στο mages guild. ΜAΝΤΗΣ ΕΊΣΑΙ ? paizei 15 wres th mera file non -stop thats why he is called pechnos!giafto egine kai vampire giati mesa sta skotadia olh nuxta....yentas
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 εμμ.. pechnos? yentas? τι σημαίνουν αυτά? Κοίτα, εγώ morrowind είχα παίξει μια φορά 25 ώρες non-stop, και αν ήταν καλοκαίρι και είχα μια καλή κάρτα γραφικών, θα το είχα ξανακάνει. Με δυσκολία κλείνω το παιχνίδι...
Art20 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 To vampirism thewreitai arrwstia opote eite thes potion eite scroll eite pas sto temple kai zhtas therapeia ekei. Yparxei kai h ekdoxh na mhn pas pouthena kai na gineis vampire meta apo 3 meres , alla ekei exeis alla problhmata... Yparxei pantws mia vampire witchunter sthn Imperial city, psaxte na th breite .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Gia auto kai file tsakon etsi to vradu arga afou koimitheis tha ertho kai tha sou kano format... Nai re to ksero oti einai arrostia alla afou gineis vampire pos tharapeuese?Mipos na fas kana skordo?
ababapanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 pos ginete na kanoume capture tin psihi enos antipalou mas se gem stone?
DomSakis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 To na ginis vampire eine san mia race pou omos den tin exeis apo tin arxi alla afou mono stin metadosoun.Eixes 3 meres pexnidiou na therapeftis eite me potion ,eite me scroll eite me kapion pou tha mporouse na se therapefsi.An den to therapefses tha pezis san vampire me ta iper(tha exeis extra dinamis pou tha auxanonte analoga to lvl) kai ta kata tou (den 8a mporis na pezis mera giati tha kegese,den tha mporis na taxitevis megales apostasis-giati den xeris pote tha erxete h mera kai tha prepei na mpenis kapou skotina- ,tha prepei na pinis aima -toulaxiston kathe 3 meres pexnidiou allios ...kokinizoun kai ta matia kai se anagnorizoun oloi kai eite se kinigane na se skotosoun eite trexoun kai feugoun opote den mporis na milisis se kapion- k.t.l kali diaskedasi;)..Komh Drakoula
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 http://faqs.ign.com/articles/699/699093p1.html#FAQ http://faqs.ign.com/articles/698/698793p1.html ιδού μερικά χρήσιμα links. Έψαξα γιατί μου συνέβη η εξης χαζομάρα: Προσπαθώ να ολοκληρώσω στο mage's guild, το Bruma Recommendation. Και ενώ υποτίθεται ότι πρέπει να δώσω ένα βιβλίο σε κάποιον, όταν τελικά παίρνω το βιβλίο, πηγαίνω και μιλάω σ'αυτόν, και δεν υπάρχει στον διάλογο η επιλογή να του το δώσω! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! Αχ, αυτά τα bugs... Υποπτεύομαι ότι έγινε γιατί αντι να ανοίξω την κλειδαριά (που ήταν μέσα το βιβλίο) με spell (που αυτός που μου ζήτησε το βιβλίο μου έδωσε) την άνοιξα με lockpick. Αλλά αφού το spell για να το εφαρμόσω ήθελε να έχω κάποιο στατιστικό (δε θυμάμαι ποιό) υψηλό και δεν το είχα; Τέ'λ'σπαντ'ν. Θα ξαναδοκιμάσω αμα το ανεβάσω...(εννοείται ότι δεν έχω κάνει save αφού ανοίξω την κλειδαριά και πάρω το βιβλίο). by the way, όπως μπορείτε να κρίνεται από την ώρα που έκανα post, αρχίσαν τα ξενύχτια...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Popo prepei na kano olo auto to quest gia na tharapeuto!!!lol?Kala asto tha kano load kalutera...parepi ti level ftasate?Ego eimai 16 alla me ton load pou tha kano mallon 14 kai kati... A kai kati allo, pos anevazeis ena skill pou den to exeis sta major...as poume pou thelo na anevaso to conjuration alla den exo kana spell pou na einai kato apo 25...opote?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Popo prepei na kano olo auto to quest gia na tharapeuto!!!lol?Kala asto tha kano load kalutera...parepi ti level ftasate?Ego eimai 16 alla me ton load pou tha kano mallon 14 kai kati...A kai kati allo' date=' pos anevazeis ena skill pou den to exeis sta major...as poume pou thelo na anevaso to conjuration alla den exo kana spell pou na einai kato apo 25...opote?[/quote'] I know. δεν συμφέρει ιδιαίτερα ο βαμπιρισμός, εκτός αν είσαι ήδη σε αρκετά υψηλό level, ώστε να μπορείς να κάνεις αυτήν την αποστολή (που μου φαίνεται κάπως δύσκολη). Για ανεβάσματα level, αν κρίνω από το morrowind, δεν πρέπει να υπάρχει άλλος τρόπος από τους εξης 2: βρες ενα spell που μπορείς να κάνεις, και κάντο συνέχεια ή βρες έναν εκπαιδευτή και ζήτα του να σου μάθει (επι πληρωμή). Στο morrowind, μπορούσες να το ανεβάσεις όσο το ανέβαζε ο εκπαιδευτής. Δηλαδή αν ήξερε να σου διδάξει μέχρι το 100, (και ήσουν και πάμπλουτος), μπορούσες να το ανεβάσεις μέχρι το 100. Τώρα στο oblivion, βλέπω κάτι που λέει 0/5 όταν μιλάς σε εκπαιδευτή, οπότε υποπτεύομαι ότι... Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Νομίζω ότι για conjuration υπάρχει ένας στην πρώτη πόλη που πηγαίνεις όταν ξεκινάς το παιχνίδι (εκεί που είναι ο Jauffre αν δεν κάνω λάθος), στο mage's guild, αλλά δεν παίρνω και όρκο...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Thanx manuel, kai nomizo ekei einai ena konto elf...parepi eides kai tin diki mou ora tou post e?lol?
polaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 παιδιά εχω παίξει συνολο 4.5 ωρες.. Λοιπόν θα ρωτησω κάτι τραγικό, αλλά οκ στη δουλειά δεν ειχα χρόνο να διαβάσω το guide!!! LOL!!! Παω και μιλάω σε τύπους και πατάω το κουμπί κάτω από τους διάλογους, αυτο που σε βάζει και λες ανέκδοτα ή θαυμάζεις τον άλλο για να ψαρώσει και να σε συμπαθήσει. Ή του δίνεις λεφτά ξερω γω κλπ. WTF πρέπει να κάνω εκεί? ΟΚ μιλάω και του λέω το ευχάριστο και το πολύ ευχάριστο κ γελαει, και τον πάω ξέρω γω στο 60. Ε δεν θελω να συνεχισω τον διαλογο γιατι του λεω μουφες κ ξενερωνει.... πως μπορω να κοψω το διαλογο ενω ακομα τον έχω "ζεστο"?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 o διάλογος δεν κόβεται. Είσαι υποχρεωμένος να τα πεις και τα 4. Απλά πρέπει να επιλέγεις το καλύτερο όταν είναι εκεί πιο γεμάτο το τεταρτοκύκλιο, και το χειρότερο όταν είναι σχεδόν άδειο. Πρόκειται για minigame. Το τέλειο είναι προφανώς στα 2 που είναι καλά να είναι full γεμάτο, και στα δυο που ξενερώνουν να είναι σχεδόν άδειο. Θέλει να κάνεις κάποιους υπολογισμούς για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Γενικά, μη δίνεις σχεδόν καθόλου σημασία στα δύο που λίγο χαίρονται και λίγο ξενερώνουν, αλλά δώσε βάση στα πολύ χαίρονται και πολύ ξενερώνουν. Στα άκρα δηλαδή. Αυτά που χαμογελάνε και μουτρώνουν. Αν αυτά τα δυο τα κάνεις καλά, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Όταν ανεβάσεις αρκετά το speechcraft, τότε θα έχεις και δώρο ένα rotation (αργότερα και δεύτερο κτλ) EDIT: λάθος. Δεν παίρνεις δεύτερο rotation. Παίρνεις άλλα μπόνους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.