toxotis70 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Eχω κι εγω τον Iomega mini mac 250gb , ton exv formarei se fat32 kai paei poly kala. Ομως δεν μπορεις να τον βλεπεις ταυτοχρονα και απο mac+ Winxp (eχω ενα macmini kai ena pc winsp pro). Pρεπει καθε φορα που θελεις να αλλαξεις υπολογιστη να τον κλεινεις και να τον συνδεεις με τον allon (εχει usb2 kai firewire). Γι αυτο και σκεφτομαι να τον αλλαξω με καποιο δυκτιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 [...'] To FΑΤ δεν το πολυεμπιστεύομαι, χώρια που δεν κρατάει πάνω από 2GB αρχείο [...] Η απάντηση είναι καθυστερημένη αλλά δεν θυμομουν το μέγιστο μέγεθος αρχείου στο FAT32 και πριν λίγο το δοκίμασα στον 2.5" USB δίσκο μου: είναι 4GB και όχι 2GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Σωστός ο georgeadams 4 είναι. To άσχημο είναι πως το OSX δε σε προειδοποιεί αν πας να βάλεις αρχείο πάνω από 4GB σε FAT32 δίσκο. Εγώ είχα ανοίξει τον azureus για να κατεβάσω ένα iso 4+ GB και χέστηκε πάνω του. Δεν κράσαρε αλλά τα έπαιξε το file system. Έσβηνα ένα φάκελο μου άφήνε αυτόν και έσβηνε έναν άλλον. Μετά δημιουργούσε δυο ίδιους φακέλους με ολόιδιο όνομα. Κοινώς έπαθε εγκεφαλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 αν δε κανω λαθος απλα τα win φορμαρουν δισκο FAT32 μεχρι χGB (δε θυμαμαι ποσα ακριβως) διαβάζουν όμως άνετα εναν ετοιμο δισκο σε FAT32. οποτε απο το mac κανεις φορματ το δισκο σε DOS (FAT32) και τα win το βλεπουν κανονικα και το χαζο αυτο προβλημα λυνετε! το εχω κανει σε δισκο 320gb παρεπιμπτόντως ειναι ασφαλες να κανω partition HSF και να βάλω to macdrive στο pc στο μισο δισκο τωρα που ειναι μισογεματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Το mac drive δε διαβάζει partition HFS αν στον ίδιο δίσκο υπάρχει και άλλο partition non-HFS. Είναι απλά limitation του προγράμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 αν δε κανω λαθος απλα τα win φορμαρουν δισκο FAT32 μεχρι χGB (δε θυμαμαι ποσα ακριβως) διαβάζουν όμως άνετα εναν ετοιμο δισκο σε FAT32. 32GB νομιζω ειναι το οριο των Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 http://www.ntfs.com/ntfs_vs_fat.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 worldcitizen το κουτι αυτο που ανεφερες ή γενικοτερα τα κουτια με συνδεση RJ45 (Lan) μπορω να τα συνδεσω με το ρουτερ και να τα ελεγχω ασυρματα απο τον υπολογιστη μεσω wan? βασικα συνδεομαι με το λαπτοπ ασυρματα στο ιντερνετ. επειδη ο δισκος δεν ειναι αρκετα μεγαλος θα ηθελα όταν κατεβαζω κατι μεγαλο απο το λαπτοπ να αποθηκευετε στο δισκο που θα ειναι συνδεδεμενος με το ρουτερ χωρις να τρεχω να συνδεω το λαπτοπ με το δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 κι εγω πληροφορίες γενικά ρώτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Για μισό... Έχω έναν εξωτερικό WD Passport 60GB φορμαρισμένο σε FAT32.. Και τον βλέπουν και τα Win και ο Μάκης.. 60άρης.. Γράφουν και τα 2 (τεσταρισμένο σου λέω..).. 32 GB Max partition size για Fat32..? EDIT: OK, τώρα ξαναείδα το table απο το NTFS.. (Some OSes...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.