cyberstorm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 exo ta windows xp sp2 agglika kai otan pao na do mia tainia me eksoterikous ipotitlous pou einai sta ellinika ta vgazei alampournezika.ti prepei na allakso???
GnG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δοκίμασες να ανοίξεις με notepad και να βάλεις ελληνική γραμματοσειρά?
MinasC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 άνοιξε τους με notepad και ξανααποθήκευσε το ως unicode . θα τους παίξει σίγουρα . πάντως αν κάτι πάει στραβά γράψε μας τον player που χρησιμοποιείς μπας και βοηθήσουμε .
takossss Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 παίδες μόλις εγκατέστησα τα windows 7 beta 7048 και έχω πρόβλημα με τα αρχεία srt,τα γράμματα μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα και εμένα. ακόμα και αρχεία srt που είχα στα ελληνικά μου τα άλλαξε και αυτά σε ακαταλαβίστικα, μπορείτε να με βοηθήσετε
Antwni Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ξεθάφτηκε ακόμη άλλο ένα thread:devil:.......!! beta είναι τι περιμένεις να τα έχεις όλα τέλεια...!!Αν και δεν ξέρω(γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη) δοκίμασε να αλλάξεις τις τοπικές ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου!! Αλλιώς βάλε το πρόβλημα σου εδώ!!
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ένα ξεχωριστό section που να λέγεται: Οι υπότιτλοι εμφανίζονται στα αλαμπουρνέζικα. Θα γεμίσει κόσμο στο άψε-σβήσε.
mits@kos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Mε ποιό πρόγραμμα βλέπεις τις ταινίες? Με το Media Player Classic πάντως, το πρόβλημα λύνεται άμα πας Options/Playback/Output κι επιλέξεις DirectShow Video VMR7 ή VMR9 (renderless).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.