Προς το περιεχόμενο

Περι απόστασης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια βασική απορία.....

Βρισκομαι Κερκυρα, που οι dsl φτάσανε πριν κανα 2χρονο περίπου......τι γίνεται τώρα.....

Eίχα γραμμή isdn, η οποία κόπηκε πριν 10 μήνες περίπου λόγω απουσίας.

Τώρα γύρισα πίσω και θέλω να βάλω μια dsl για 10 μήνες περίπου φυσικά over isdn

Πάω λοιπόν στους μάγκες εκειπέρα που τα ξέρουν όλα και μου λένε οτι πρέπει να είμαι εντός 2 χιλιομέτρων απο την πόλη της κέρκυρας.

Μου λένε όμως οτι θεωρητικά στα 5 χιλ. που μένω εγώ μπαίνει η dsl αλλά θα έχει προβλήματα, οπότε ο καλός κύριος μου λέει με τη μία έλα να κάνουμε σύνδεση isdn πάλι να κάνεις τη δουλειά σου...σιγά μην τους τα δώσω πάλι

Έρχομαι και σας ρωτώ....σωστό η λάθος? να την βάλω για όχι???την dsl πάντα...βάση τι παραγόντων θα δουλέψει ή όχι?

υπόψιν θέλω να βάλω 1024/256 ότι provider μιας και εδω το dslam ειναι σχετικά χαλαρό....σχετικά πάντα:-? :-? :-? πχ επι της παρούσης απο μια forthnet 384/128 over pstn ειναι μόνιμο 40 kb κάθε μέρα όλη μέρα

Εαν έχω παραλείψει κάποιο υπάρχον topic συγχωρήστε με και καντε με ενα redirect εκεί που πρέπει να διαβάσω

Tnx προκαταβολικά:| :|

Δημοσ.

Η θεωρητική μέγιστη αποστάση που δουλεύει το dsl είναι 5-6 χιλιόμετρα απο το dslam.Αν ξέρεις που ακριβώς είναι το dslam μπορείς να υπολογίσεις στο περίπου αν θα έχεις πρόβλημα.

Φυσικά αν μετά έχεις πρόβλημα και δεν δουλεύει σωστά,δεν θα μπορείς να τους πείς τίποτα απολύτως,γιατί θα σου απαντήσουν "εμείς στα λέγαμε" :-D

Δημοσ.

an den kanw lathos, to kyriotero provlima einai oti tha exei apwleies to sima sou ki etsi de tha ekmetalleyesai ti grammi sou... opws eipe kai o giannisk1, ki egw gia 4-6km apostasi apo to dslam kserw oti einai to "orio kalis leitourgias", apo ekei kai pera arxizoun kai einai sxetika megala ta provlimata...

Δημοσ.

H max θεωρητική απόσταση για adsl (G.dmt/G.lite) είναι 15.000 πόδια ή 4570 μέτρα.. Αυτό είναι το μήκος των καλωδίων κ όχι στην απόσταση που μετράς εσύ διανύοντας το δρόμο με το αυτοκίνητο σου, οπότε δεν μπορείς να το υπολογίσεις στην πράξη.

Αυτό το μέγεθος είναι καθαρά θεωρητικό κ αναφέρεται χωρίς απώλειες db στον εξοπλισμό. Στην πράξη πιο πιθανό είναι να είναι αρκετά μικρότερη η απόσταση από τη θεωρητική.

Και ναι σε τέτοιες αποστάσεις ξεκινάνε τα προβλήματα με disconnects, retransmits, ακόμα κ corrupt files.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...