Προς το περιεχόμενο

Evolution GT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to adikeite ligo paidia nomizw

paixte ligo me th zonda sto londino kai peite mou

Ίσως και να το αδικούμε πράγματι, όπως και το SCAR δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά δεν είναι και εξομοιωτής.

Όσοι το έχουμε μπινελικώσει το παιχνίδι στο topic είμαστε οι κολλημένοι με τα σκληροπυρηνικά GTR,GTL και LFS, που είναι κάτι άλλο από άποψη ρεαλισμού.

Είμαι σίγουρος πως δεν είναι κακό (το αντίθετο μάλιστα), απλά το όλο του στήσιμο, τα skills, οι πόντοι, μυρίζουν περισσότερο κονσόλα. Το να μαζεύεις πόντους, να αναβαθμίζεις skills και με αυτόν τον τρόπο να οδηγείς καλύτερα μόνο επιφανειακά είναι ρεαλιστικό. Εγώ θέλω από την αρχή να παίρνω ένα υπεραυτοκίνητο και σιγά σιγά να γίνομαι καλύτερος από μόνος μου, όχι το παιχνίδι να μου δίνει skills και να μου κάνει πιο ευκολοδήγητα τα αυτοκίνητα. Μόνο το Intimidation είναι πραγματικά καλό, αλλά και πάλι (πχ στο GTR) όταν έχω κάποιον κολλημένο από πίσω μου έτσι και αλλιώς είμαι πιο επιρρεπής στα λάθη, δεν χρειάζομαι το παιχνίδι να μου θολώνει την οθόνη και να το κάνει ακόμη πιο δύσκολο.

Μου μοιάζει πολύ καλύτερο από το "πανηγύρι" TOCA 3, αλλά απλά δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα για αυτό.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω κολησει στο 77% στην πιστα με τους 5 γυρους στη βροχη με τις κορβετ

Μηπως πρεπει να περασω ολες τις δοκιμασιες πρωτα για να τα καταφερω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...