Προς το περιεχόμενο

Evolution GT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαιξα την full εκδοση.Ξεχαστε το.Εμενα τουλαχιστον δεν μου αρεσε.Ενταξει εχει καποια ρεαλιστικοτητα αλλα το θεμα ειναι οτι παιρνεις skills σιγα σιγα και τα βαζεις στο steering,στο braking κλπ.Με αποτελεσμα οταν ξεκινας να μην μπορεις να στριψεις καλα καλα,ουτε να χεις καλα φρενα.Μουφια.

Οταν ερχεται ο αλλος απο πισω και σου κανει intimidation θολωνουν τα παντα και δυσκολα βλεπεις το δρομο και ειναι πολυ σπαστικο.Επαιξα λιγο το career και γενικα παντα στις πιστες εβλεπα τα ιδια αμαξια.Δηλαδη κανεις race με clio και ολοι εχουνε clio.Επισης τα γραφικα δεν ειναι τοσο super οσο φαινονται στις fotos,αν και ειναιι γενικα light game.

Σε πολλα σημεια μου φανηκε τσαπατσοδουλεια.Ουτε καν πληκτρο για exit και quit εχει,οταν οδηγεις.Τουλαχιστον τα ψαξα ολα και δεν βρηκα.

Το μεγαλυτερο θεμα ομως ειναι αυτο με το στριψιμο και το φρενο.Δεν ξερω αν ετσι υποτιθεται οτι ειναι γενικα το game,αλλα προφανως για να βαζεις skills στο steering π.χ παει να πει οτι απλα οταν αρχιζεις το game δεν στριβεις.Επρεπε να κοβω τελειως σε καποιες στροφες για να στριψει και αυτα με gamepad,με το rumblepad 2 της logitech.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει μαλλον το αδικησα λιγο στο πρωτο review.

Να πω οτι ενα απο τα μεγαλα θετικα του ειναι οτι ειναι πολυ light game.Με την 9800 pro και εχω βαλει ολα full και πηγαινει σχεδον full frames.Φερνει λιγο σε consola.

Ομως επιμενω οτι το στριψιμο δεν ειναι τοσο καλο.Τι να πω μπορει να ειμαι και εγω ασχετος,αλλα εχω παιξει αλλα games οπως gt legends π.χ και ετσι δεν ηταν.

Ομως αυτο το intimidation απο πισω σου σπαει τα νευρα.Και θα θελα να ειχε λιγο ποικιλια οσον αφορα τους αγωνες.Δηλαδη να μην ηταν τα ιδια αμαξια στην πιστα.

P.S εχεις βρει κανα exit button ενοσω παιζεις?

Δημοσ.

A, κατάλαβα, αν διαβάζω για skills, intimidation κτλ μάλλον είναι το S.C.A.R. με διαφορετικά αυτοκίνητα. Δεν ήταν κακό, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.

Να ρωτήσω μόνο, έχει αγώνες και σε πίστες ή πάλι τρέχεις μόνο σε πόλεις και εξοχικές διαδρομές;

Γενικά αναρωτιέμαι αν έχει πιο hardcore στήσιμο (σαν πχ το LFS ή το GTR) ή αν παραμένει light σαν τα Ford Racing (εντάξει, κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να βγει ΤΟΣΟ κακό...). Όποιος με έπιασε, ας πει μία λέξη.

Δημοσ.

Απο άποψη ρεαλιστικότητας πως τα παέι; Δηλαδή μπορεί να συγκριθεί με παιχνίδια όπως το GTL/LFS/RBR ή καμία σχέση;

Δημοσ.

Ναι θα συμφωνησω με τους περισσοτερους, το παιχνιδι δεν αξιζει.

Κατι καλο πηγαν να κανουν αλλα τελικα το παιχνιδι εχει πολλα αρνητικα σημεια.

Δημοσ.

ενω στην αρχη μου φανηκε βλακεια αρχιζω και το συνηθιζω

Πρεπει να οδηγεις με γραμμες

Ξεχαστε το τερμα γκαζι και τα χειροφρενα

Το κακο που βρηκα ειναι οτι φαινεται να ξεκιναει πολυ αργα το αυτοκινητο

επισις αν κανεις λιγο χειροφρενο κανει ευκολα τετακε και σταματαει τελειως και αργει να ξαναξεκινησει

Τα γραφικα ειναι αριστα και το replay πολυ καλο

Δημοσ.

Exontas liosei kuriolektika oli ti seira ColinMcRae,NFS,TocaRaceDriver tha tolmiso na po oti to evolution gt einai psiloathlio.Einai polu elafri gia opiodipote pc alla den aksizei katholou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...