sakis! Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 παιδιά είμαι καινούριος γενικά και δέ ξέρω τί παίζει με downloading για τραγούδια τί ακριβώς χρηάζεται. α και άν ξέρετε κανένα σάιτ με κομάτια ξένα ελληνικά δωρεάν ή όχι καλοδεχούμενα :-D :-D :-D
Gary Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 κανε ενα search στο forum και θα βρείς πολύ πραγμα :-D
Cristina Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 παιδιά είμαι καινούριος γενικά και δέ ξέρω τί παίζει με downloading για τραγούδια τί ακριβώς χρηάζεται. α και άν ξέρετε κανένα σάιτ με κομάτια ξένα ελληνικά δωρεάν ή όχι καλοδεχούμενα :-D :-D :-D Εδώ θα βρεις μερικά links από sites με νόμιμο περιεχόμενο: *N O M I M A* MP3 downloads. Δυστυχώς όμως, Σάκη, σε αυτό το forum δεν έχει θέση οτιδήποτε ΜΗ νόμιμο. Όσο για σχετικά προγράμματα, θα σου πρότεινα το DC++. Πληροφορίες και βοήθεια μπορείς να βρεις σε τούτο εδώ το topic. Καλώς μας ήρθες στο Insomnia.gr.
sakis! Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 πείτε μου παιδιά πρέπει να έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα για μπορώ να κατεβάσω. συγνώμη αλλά δέ μου είναι εύκολο να κάνω σέρτσ ελπίζω να καταλαβένετε ε
greekboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 an kai dn einai kai poli kalo ego merikes fores katevazo tragoudia kai apo to MIRC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.