Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα με σύνδεση.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά σε όλους.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το internet εδώ και πολύ καιρό και δεν ξέρω τι να κάνω.

Έχω ένα pc me celeron D στα 2.6 και 1024 Ram και μια 64 MB κάρτα γραφικών. Για το internet έχω γραμμή adsl 348 της forthnet και modem το speed touch 530, συνδεδεμένο με την Ethernet .Έχει πάνω XP pro corporate με SP2 σπασμένα και για firewall το kaspersky anti-hacker μόνο.

Το πρόβλημα έχει ως εξής: Σε άσχετα χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα, το internet «χάνετε», δηλαδή δεν κατεβαίνει και δεν ανεβαίνει τίποτα, αλλά η ένδειξη σύνδεσης πάνω στο modem είναι σταθερή (δηλαδή δεν έχει διακοπεί). Όταν συμβαίνει αυτό στο μενού Network Connections η Local Area Connection του modem εμφανίζετε ότι είναι ενεργή και δεν έχει πρόβλημα αλλά το εικονίδιο του network getaway/Internet Connection εξαφανίζεται.

Έχω δοκιμάσει να βγάλω όλα τα προγράμματα ασφάλειας, firewall, έκανα format, έχω προσαρμόσει το internet protocol(tcp/ip), δοκίμασα να συνδέσω το modem με την usb, επαναρίθμησα το modem, δοκίμασα να τρέχω μόνο το μTorrent και τίποτε άλλο που να απασχολεί την σύνδεση, έβαλα ένα ανεμηστιράκι κάτω από το modem για να το ψύχει, παρακολουθώ το PC αν εκείνη τι στιγμή που χάνετε το σήμα είναι φορτωμένος ο επεξεργαστής (δηλαδή εκτελείτε κάποιο πρόγραμμα – διαδικασία) αλλά όλα είναι νορμάλ.

Έχει κανένας άλλος καμία ιδέα ή μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με την ίδια εταιρία;

Δημοσ.

den ftaiei tpt apo ola auta pou kaneis.....format,firewall,k.a,......,afinw to gegonos oti exeis celeron(AXRISTOI) alla to problima einai me ton rooter!!!Otan ginetai kane reboot sto rooter kai an den mporeis bgaze ton apo tin priza kai ksanabaze ton.... An den douleuei oute etsi tote den kserw....

Δημοσ.

Καταρχήν φίλε nerd 2005 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων!

Αλλά δεν έχει αποτέλεσμα όταν κάνω reboot στον modem. To δοκίμαζα τον πρώτο καιρό αλλά δεν επανερχόταν. Πρέπει να κάνω reboot στον Η/Υ για να συνεχίσω…

Δημοσ.

Ψηφίζω και'γω router!!!!! Τόσο το Speedtouch όσο αι το JetSpeed(καλά αυτό είναι είναι....βράστα!!) Είναι τα πιο ρημάδια της αγοράς..ούτε για χάρισμα δεν κάνουν!!!!!!!! Τα ίδια τραβώ και'γω...............εγώ το αμέσως χειρότερο από'σένα........καταλαβαίνεις!!!!!!!!!!!! Άλλαξε Router και θα δεις την διαφορά!!!!!

Δημοσ.

paides mia erothsh kai apo mena

Exo to rooter ths Linksys pou edine to ADSL In a box Plus!

to lampaki pou deixnei oti exo syndesh dsl anabosvinei synexeia! mhpos, den ksero leo mhpos prepei na einai monima anameno kai na mhn paizei kai an nai ti mporei na ftaiei gia ayto gia na to psakso?

Δημοσ.

Έχω πάρει πριν 2-3 μήνες το zyxel 660HW. Είναι λίγο ακριβό αλλά πίστεψέ με δε θα χρειαστείς άλλο modem. Υποστηρίζει adsl 2+ και wi-fi οπότε όταν επιτέλους αποφασίσει η vivodi να δώσει adsl 2+ και στους ιδιώτες είσαι καλυμένος. Για να σου πω την αλήθεια με την εμβέλεια του wireless δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά όταν δοκίμασα με μια εξωτερική pcmcia κάρτα στο laptop πιάνει πολύ καλύτερα! Αν δε χρειάζεσαι ασύρματη σύνδεση μπορείς να πάρεις το 660Η. Και τα 2 υποστηρίζουν QoS που πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να κατεβάζεις σε 1 υπολογιστή πχ torrent και στους υπόλοιπους να ανοίγεις τις σελίδες χωρίς καθυστερήσεις.

Δημοσ.

Πρώτον θα ήθελα να διορθόσω τον nerd2005 και τον Paralizer οτι ο δρομολογητής γράφεται Router και όχι Rooter.

Μετά θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά λέγωντας ότι μάλλον θα "φρικάρει" το routerακι όταν σου αλλάζει IP ο ISP. Μπορέις να δοκιμάσεις κανένα routerάκι κάποιου φίλου σου να δεις αν θα σου κάνει τα ίδια;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδία για την βοήθεια και το ενδιαφέρον! Θα δοκιμάσω και με άλλο router και ο θεός βοηθός…:roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...