Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σύνδεση στο internet

imported_Dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε Δημήτρη! Χρόνια και ζαμάνια είχες να ποστάρεις! smile.gif" border="0<BR>Επειδή το πρόβλημα που περιγράφεις είναι λιγο περίεργο προτείνω να επικοινωνήσεις με τον provider σου μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν...

Δημοσ.

Sean τι κανεις? <BR>Παιδιά μπαίνω μόνο απο τη δουλειά και μόνο για πολυ λίγο γιαυτό δεν τα λέμε συχνα. Εχω <<ξεκολλήσει>> και απο τα PC. <P>Έχω και το δικό μου pc στη δουλειά και μπαινω κανονικά. Απο το άλλο (του πατέρα μου)που λέω ότι έχω το πρόβλημα δεν μπορώ να δω καμία σελίδα. Χρησημοποιώ και ένα προγραμμα για e-mail ούτε αυτο μπορεί να επικοινωνήσει με τον isp. Το παράξενο είναι ότι φτιάχνει την συνδεση κανονικά. Μερικές φορές μπορεί να δουλέψει για 1 λεπτό μετά παγώνει η σύνδεση. Επειδή είχε βάλει ο πατέρας μου isdn φωνάξαμε τον οτε να τα ελεγξει. Οπότε τεστάρισε και το καλώδιο και την πρίζα. <P>Αυτος που αγοράσαμε το κομπιούτερ ήρθε αλλά δεν έκανε τίποτα. Το πήρε στο μαγαζί του το έφερε αλλά πάλι τα ίδια. Πολύ παράξενο. <BR>Εχω δοκιμάσει και το δικό μου modem και κάνει τα ίδια. Μάλιστα το δοκίμασα χωρίς το καλώδιο απο το τηλέφωνο και κάνει κάτι παραξενο. Παίρνει τον αριθμό και καλεί συνέχεια!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...