imported_Dimitris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Εχω ένα 233 celeron και windows 98 ελληνικά. Συνδέομαι στο internet αλλά δεν μπορώ να δω καμία σελίδα<BR>Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ?
Sean Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Έλα ρε Δημήτρη! Χρόνια και ζαμάνια είχες να ποστάρεις! <BR>Επειδή το πρόβλημα που περιγράφεις είναι λιγο περίεργο προτείνω να επικοινωνήσεις με τον provider σου μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν...
ierax Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Kane epanegkatastash ton Internet Explorer sou
imported_Dimitris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Sean τι κανεις? <BR>Παιδιά μπαίνω μόνο απο τη δουλειά και μόνο για πολυ λίγο γιαυτό δεν τα λέμε συχνα. Εχω <<ξεκολλήσει>> και απο τα PC. <P>Έχω και το δικό μου pc στη δουλειά και μπαινω κανονικά. Απο το άλλο (του πατέρα μου)που λέω ότι έχω το πρόβλημα δεν μπορώ να δω καμία σελίδα. Χρησημοποιώ και ένα προγραμμα για e-mail ούτε αυτο μπορεί να επικοινωνήσει με τον isp. Το παράξενο είναι ότι φτιάχνει την συνδεση κανονικά. Μερικές φορές μπορεί να δουλέψει για 1 λεπτό μετά παγώνει η σύνδεση. Επειδή είχε βάλει ο πατέρας μου isdn φωνάξαμε τον οτε να τα ελεγξει. Οπότε τεστάρισε και το καλώδιο και την πρίζα. <P>Αυτος που αγοράσαμε το κομπιούτερ ήρθε αλλά δεν έκανε τίποτα. Το πήρε στο μαγαζί του το έφερε αλλά πάλι τα ίδια. Πολύ παράξενο. <BR>Εχω δοκιμάσει και το δικό μου modem και κάνει τα ίδια. Μάλιστα το δοκίμασα χωρίς το καλώδιο απο το τηλέφωνο και κάνει κάτι παραξενο. Παίρνει τον αριθμό και καλεί συνέχεια!!!
Passworld Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2001 mpes sto control panel mpes sto network kai peta ola ta protokola del ola. peta kai tis sindesis sto internet ta dialup ikonidia.. peta kai to modem kai ftiaxta apo tin arxi. kai to problima sou tha lithi
Omiloparmenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2001 <A HREF="http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=001903" TARGET=_blank>problem.... </A><BR>Pigene sto apo panw...
imported_Dimitris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Eyxaristo poly paidia akoloythisa tis odigies alla den katafera tipota.pao gia format mallon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.