soniasim Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα σε όλους.Έχω παρατηρήσει κάτι στο laptop μου που δεν γνωρίζω αν είναι πρόβλημα ή κάτι φυσιολογικό...Όταν το ανοίγω πριν μπει στην μπάρα των Windows XP Professional εμφανίζει στιγμιαία μία άσπρη μπάρα πάνω-πάνω που φορτώνει αμέσως και μετά όλα ok.Το πρόβλημα είναι ότι έχω την εντύπωση ότι αυτό πριν δεν το έκανε,το έχω κανά μήνα το μηχάνημα.Γνωρίζει κάποιος περί τίνος πρόκειται γιατί δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι στιγμής όπου κι αν έχω ρωτήσει...Ευχαριστώ προκαταβολικά.
cirrus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μπορεί να είναι κάποιο πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει, ή κάποιο spyware. Κάνε έναν έλεγχο με το Spybot, το AdAware ή το Windows Defender για να σιγουρευτείς ότι όλα είναι εντάξει. good luck!
soniasim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Καλημέρα...Για spyware έκανα αυτό που είπες αλλά δεν έχω τίποτα...Αν και ήμουν σίγουρη γι'αυτό καθώς έχω τη μέγιστη δυνατή προστασία Firefox,Spysweeper,Ad-Aware,Spybot και Kaspersky Personal Security,επίσης προσέχω πάρα πολύ τις σελίδες που μπαίνω γιατί αρκετές φορές την έχω πατήσει.Παρ'όλα αυτά και καθώς δεν είχα περάσει πάρα πολλά πράγματα αφού το μηχάνημα είναι καινούριο έκανα format και βγαίνει πάλι το ίδιο.Ανησυχώ μήπως είναι κάποιο πρόβλημα σε hardware,υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.