Luxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 θελω να ρωτησω και εγω μερικα πραματα για το emule. πρωτον, τι ειναι το kad και γιατι οταν κανω αναζητηση σε αυτο συνηθως βγαζει περισσοτερα αποτελεσματα; γιατι οταν κανω αναζητηση με την επιλογη ευρυτερη και εξυπηρετης μου βγαζει ακριβως τα ιδια πραματα; ειναι το ιδιο; αν ναι, τοτε γιατι τα εχει σαν 2 διαφορετικες επιλογες αναζητησης; υπαρχουν ρυθμισεις για να μην περιμενω τοση ωρα στην αναμονη; και γενικα ρυθμισεις για γρηγοροτερο κατεβασμα των αρχειων; ισως αν μειωσω τα sources που συνδεονται σε καθε αρχειο; γιατι το rotuer μου δεν ειναι και τοσο καλο ωστε να μπορει να δεχεται πολλα conncetions ταυχοχρονα. εχω το telindus 1131. τελος τι ειναι τα 2 πρασινα θαυμαστικα που υπαρχουν διπλα απο μερικα αρχεια; Ευχαριστω εκ' των προτερων.
hackermon1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 to kad prospathi na vri perissoteres piges gia ta arxia poy katevazis
broylis1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Τα θαυμαστικά γενικότερα δίπλα στα αρχεία είναι τα σχόλια που έχουν κάνει οι διάφοροι χρήστες για το αρχείο που κατεβάζεις...κάνε δεξί κλικ πάνω στα αρχείο, πήγαινε σχόλια και θα δεις...Υπόψιν, κάποιοι κακόβουλοι, κάνουν σχόλια που δεν ισχύουν( του τυπου οτι δεν ανοίγει, είναι fake) αλλά παρ'ολα αυτά το αρχείο είναι μια χαρά...Μόνο με προεπισκόπιση μπορείς να τσεκάρεις τι παίζεται..
Luxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 παντως της ποπης γινεται! πολλες φορες μπαινω σε αναμονη στην 3000η + θεση!! ημαρτον δλδ.. μακραν το Limewire καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.