eCli Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Geia se olous.Meta ta provlimata pou mou ebgale to kainourgio pc apogoiteuthika opote an borei kapoios na mou pei ti simvainei as voithisei...To pc mou apoteleitai: CPU:Intel Pentium D 930 Mobo:Asus P5N32-SLI Deluxe VGA:Leadtek PX6800Gs RAM:1gb kingstone PSU:Tagan EasyCon Series 580W HDD:WD 200GB Sata2 Ola xekinisan tin deuteri mera leitourgias otan piga na kano install tin java..Eno ola pigan kala kata tin egatastasi molis anoixa mia efarmogi pou xreisimopoei java k meta apo diafora warnings to pc kolise.Kano restart k eno akouga oti bainei kanonika sta windows i othoni itan mauri..meta apo restore k eno ola doulepsan pali fisiologika gia mia mera proekipsan alla kolpa..to pc anoige me tholomeni othoni prin kan bei sta windows pragma pou me ekane na anisixiso oti isos exei xtipisei i karta grafikon i kati allo...to restore den doulepse auti ti fora eno o ipologistis epanilthe apo monos tou tin epomeni...oti flasia tou erxotan diladi...An xerei kapoios as mou pei ti simvainei... Thanxz
S2Katana Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δεν κανουμε κανα φορματ να βρουμε την υγεια μας?
tsathoguah Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μήπως φταίει αυτό που κατέβασες; Μήπως δεν ήταν java; Το restore των windows δε πιάνει γιαυτό κάνε format και όπως είναι φρέσκο το pc πέτα του ένα Ghost για backup ! Έτσι την επόμενη φορά δε θα ξαναπεράσεις τπτ! Αν θες να γλιτώσεις (προσωρινά) το format πάτα ctrl+alt+del και στις διεργασίες τερμάτισε ότι σου φαίνεται περίεργο και πιάνει πολύ μνήμη!
eCli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Java itan sigoura giati tin katevasa apo tin official selida tis java...Ta windows poli pithano na ftaine mias k einai peiragmena mazi me sp2 k dekades programata mazi...Auto pou mou ekane ediposi itan pou tholone i othoni tin ora pou fortone to bios k ta devices kati pou den pisteuo oti sxetizetai me windows..anyway perimeno kathara windows gia na kano format...ginetai na kapso se diskaki image ton windows opos tha ta exo egatastisi( me tous drivers progs ktl ) me ghost???k an nai pos k pou tha enimerotho perisotero??40C gia karta grafikon einai kala apo ti stigmi pou exo 20C sti CPU k 30C sti mobo??? Thanxz
equilibrium Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 oi thermokrasies sou einai idanikes. ola kala eki. ghost tha kaneis otan to pc sou tha douleuei kala. diladi meta to format, bale oti se endiaferi na exis sinithos ston skliro sou kai an ola pane kala, tote kane ghost. prin kaneis pantos format kane ksana egkatastasi tous drivers tis kartas grafikon sou. kai apegkatistise tin java. mipos kai...!
keeper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 mipos leo mipos to vga data cable (i to DVI cable analoga me tin othoni den patage kala sto socket ths vga kai gia ato sou parousiazotan auto to problima gia prospathise na bidoseis to vga cabe sto vga socket gia na deis an to problima sinexizetai allios koita gia kana bios update mipos kai iparxei asimbatotita me tin vga tou sistimatos sou i h vga den pernei sosti tash
S2Katana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Αν δε δουλεψει η ιδεα του keeper τραβα ενα φορματ.
devil_will_cry Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 kane kai ayto poy soy eipe to paidi me to kalwdio mpas kai den to prosexes kai meta gia mena an sto xanakanei pare ta kommatia kai phgaine ta apo ekei poy ta phres kai pes toys na kopsoyn to laimo toys na broyn ti ftaiei gia na mhn paideyese.
eCli Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 oi thermokrasies sou einai idanikes. ola kala eki.ghost tha kaneis otan to pc sou tha douleuei kala. diladi meta to format, bale oti se endiaferi na exis sinithos ston skliro sou kai an ola pane kala, tote kane ghost. prin kaneis pantos format kane ksana egkatastasi tous drivers tis kartas grafikon sou. kai apegkatistise tin java. mipos kai...! To exo eidi apegatastisei to java k prospathia eidi na kano egatastasi tous drivers pou katevasa apo tin nvidia alla to sistima pali xtipise me maures othones...!! mipos leo mipos to vga data cable (i to DVI cable analoga me tin othoni den patage kala sto socket ths vga kai gia ato sou parousiazotan auto to problima gia prospathise na bidoseis to vga cabe sto vga socket gia na deis an to problima sinexizetai allios koita gia kana bios update mipos kai iparxei asimbatotita me tin vga tou sistimatos sou i h vga den pernei sosti tash To cable tis othonis einai mia xara vidomeno...bios update fovamai na kano min ginei tpt k to xairetiso to mobo..Ti tasi prepei na pairnei peripou i vga??To mixanima to edesa monos mou k eixa xexasei na doso sti vga reuma alla me tin proti egatastasi ton windows mou ebgale oti i apodosi tis kartas grafikon miothike gia asfalia epeidei den pairnei sosti tasi...to eftiaxa tora k einai ok...k tora pou leme gia taseis to tagan to trofodotiko kanei ena periergo ''tzitzirisma''...Diafotiste me gia tis idanikes taseis tis vga k tou pc genikotera mipos ftaiei kati me auto..Sxetika me to ghost gnorizo oti prepei na to kano meta apo format k afou to pc einai mia xara alla pos akrivos exo ena provlimataki kapoio guide i otidipote allo??? Thanx a lot
xariskk24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 file mou koitaxe afou to pc einai kenourgio kai apo oti les stin deuteri mera parousiase problima mporei na einai kai teleios tixeo to oti egkatestises tin java ara mporei na fenotan to problima kai xoris na kaneis egkatastasi . profanos auta pou exeis balei den exoun kali epikinonia metaxi tous. to eixa kai egw san problima peira mia msi kai zitisa ena epexergasti gia autin kai mou edosan enan otn protobgike o hyper threting kai to pc sinexeia kolouse. i motherboard epaize kai paizei kanonika akoma me aplo cpu kai o cpu paizei me alli motherboard. otn asimvatotita.
eCli Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Nai ego ta evala ta win...Xanaekana format me diaforetika win k fainodai ola ok tora..tha doume....telika me to pos tha kano GHOST tha me diafotisei kaneis???
Sebu Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 to tagan kanei tzitzirisma???? Re seis den itan mia partida tagan ellatwmatika pou "kaigontousan"-"skagane" etsi sta kala kathoumena??? Gia koitakse to giati isws to psu na einai sta teleutaia tou kai na kanei auto kolpa me to reuma pou dinei stin vga sou.
21century Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ελπιζω να εχεις βλαει τα sp2 και κοιτα με την εντολη msconfig μηπως φορτωνει κανα περιεργο προγραμμα κατα την εκκινηση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.