shine_on Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Geia, mporeis na rikseis mia matia kai ta parakatw http://www.alienware.co.uk/main.aspx http://www.rockdirect.com/ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Catalog_Id=1&Product_Id=301791&Merchant_Id=1
GI@RG@S Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 file yiannis afto to link me to thema apo to sigkekrimeno forum to exo grapsei ego ...opote katalabaineis....
nmour Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Γνώμη μου μην πάρεις Desktop laptop (eg 17'' οθώνη)' date=' γιατί ΔΕΝ έχει ούτε τα πλεονεκτήματα του desktop ούτε του Laptop!!Δεν επισκευάζονται ούτε αναβαθμίζονται το ίδιο ευκολα όπως οι desktop (και ουτε είναι και πιο γρήγοροι) και ΔΕΝ είναι ελαφροί και φορητοί όπω οι κανονικοί laptop (εώς 15΄΄). Σου μιλάω έχοντας εμπηρία με τέτοια συσκευή. Τα desktop replacement είναι ότι χειρότερο!! Επιπλέον μακρυά από ACER οι οποιοι και αναξιόπιστοι είναι (4 από τους 5 στην δουλειά μου έχουν βγάλει πρόβλημα, μέχρι τώρα έχουμε χαλασμένα 3 DVDR/CDR , 2 m/b, 1 HD, 1modem). Και επισκευή... ασε 2 μήνες μετά (όσο είναι στην εγγυηση) Πάρε HP turion 64bit (σε λίγο θα έχουμε τα VISTA μην ακούω για P4, Centrino 32bit) και μια εγωτερική οθώνη TFT 19'' (βέβαι η κάρτα VGA είναι λίγο πρόβλημα)[/quote'] Φίλε μου το γνωρίζω πως δεν αναβαθμίζονται όπως τα desktop pc, καθώς επίσης πως το βάρος του είναι σημαντικό μειονέκτημα. Το θέμα είναι πως ήδη έχω ένα πολύ καλό desktop για το σπίτι και θέλω κάτι φορητό για την δουλειά. Σίγουρα είμαι αναγκασμένος να κάνω....θυσίες σε κάποια θέματα ελέω φορητότητας. Αλλά λόγω της δουλειάς για την οποία προορίζεται (εξωτερικές εργασίες, παρουσιάσεις, φωτογραφήσεις, κυριολεκτικά θα είναι στο δρόμο) είναι ουσιαστικά και αμετάκλητα απαραίτητο ένα laptop και μάλιστα με οθόνη της συγκεκριμένης διάστασης. Τώρα όσον αφορα τα acer δεν μας λες τι μοντέλα δημιούργησαν το πρόβλημα, σε πόσο χρονικό διάστημα χρήσης δημιουργήθηκαν αυτά. Το συγκεκριμένο μοντέλο που προτίθεμαι να αγοράσω (το Acer Aspire 9504) δεν έχω ακούσει να βγάζει προβλήματα, όσο κι αν έψαξα στο internet, όσα reviews κι αν διάβασα. Στο μόνο πράγμα που σχεδόν όλοι συμφωνούν είναι η αναξιοπιστία του service. Ομως κατά πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να αποτρέψει έναν υποψήφιο αγοραστή εφόσον δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στο ίδιο το μηχάνημα ?
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 file yiannis afto to link me to thema apo to sigkekrimeno forum to exo grapsei ego ...opote katalabaineis.... Κι έλεγα ότι βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελες...
laptopmaniac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ego exo parei tin seira 1700 (desktop replacement).... se genikes grammes eimai arketaeuxaristimenos.2 problimata exo dei eos tora apo tin acer. 1) xalase to dvd-rw (mapa marka) kai na to allaxeis einai panakribo 2) i 1700 eixan disko 80GB. ekana anaba8misi sta 300GB kai i acer den upostirizei parapano apo 120 GB. ara mou emeine sto xeri. psaxto kai esy an mporeis na kaneis anaba8misi sto mellon. kata ta alla mia xara..kai grigoros..ekana upgrade stin mnimi xoris problima... Πέρνα τώρα και το SP2 στα Windows να δει και τα υπόλοιπα 180GB του δίσκου...
keysmith Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Το συγκεκριμένο μοντέλο που προτίθεμαι να αγοράσω (το Acer Aspire 9504) δεν έχω ακούσει να βγάζει προβλήματα, όσο κι αν έψαξα στο internet, όσα reviews κι αν διάβασα. Στην εταιρία έχουμε 6 ACER στο τμήμα, Ενα απόαυτά είναι 17΄΄(P4 - 2004), 2 είναι 15,4 (AMD 64 - 2005), 3 είναι 15'' (Centrino - 2004). Στο 17, και στα 2 τα 15'' χάλασε το DVDR (δεν διαβάζει/γράφει CD, ή DVD όλοι οι συναιδσσμοί). Τα δύο ήταν "Lite-on" (κάτι τέτοιο). Στον 1 Centrino κάηκε 2 φορές το motherboard. Την πρώτη μόλις ζεστένωνταν κώλαγε το πληκτρολόγιο και αλλάξαν mb μετά από 1 μήνα αναμονή. Αυτό ξανακάηκε σε 1 μήνα (δεν άνοιγε) και που πείρε 2 μήνες να μας πουνε ότι αλλάξανε το mb αλλά τώρα δεν υπάρχει DVDR (το οποίο επίσεις είχε χαλάσει) να αντικαταστίσουν όπότε μας επιστρέψαν τα χρηματα (πιστοτικό). Σε έναν AMD64 χαλασε ο δίσκος (βασικά κολάει και κάνει περίεργους ήχους, μάρκα ΙΒΜ νομίζω). Ακόμα 2 εξ αυτών (ένας AMD64, Και ένας centrino πιο παλιός ακόμα δεν έβγαλαν πρόβλημα). Τέλος σε 2 γνωστούς μου (2) κάηκε 1 on board modem (Σειρά 500x - Turion64) και έναν ακόμα MB (μόλις πήγε να ενεργοποιήσει το WiFi (σειρά 15xx - ΑΜD 64). Τι λέει φωβήθηκες καθόλου.. Πρέπει όμως να σου πώ πως σε πολλούς χαλαν τα DVD (ανεξάρτητα μάρκας laptop). Απλά η ACER σου το αλλάζει σε ΄1-2 μήνες... Λες ότι δεν έχεις ακούσει προβλήματα για το εν λόγω που σε ενδιαφέρει... Χα... Και ποιος σου είπε πως μπορέι να έχει προβλήματα ένα Laptop σε μόλις μερικούς μήνες που κυκλωφωρεί (ξέρεις κάθε πότε τα αλλάζουν). Και τα δικά μας μόλις τελειώσε (ή τελείωνε) η εγγυσηση χαλάσαν (12+ μήνες)... Αν θέλεις απόδωση και επιδώσεις συμβιβάσου με ένα 15,4'' (ΟΧΙ όμως 17). Και αφού σου αρέσουν οι ACER δες την σειρά 5000 με ACER ASPIRE 5022WLMi 1024MB-100GB, turion 64. Και επιδώσεις και φωρητότητα και χαμηλό βάρος (15,4 είναι κοντά στην 17'' (1,6 διαφορά)). Θα με θυμηθείς! Τέλος τέτοιο μοντέλο με AMD64 και καλή VGA (Non shared memory) έχει και η siemens (amilo) ενώ υπάρχει και ο 5023 νομίζω με 128mb VGA. A.. και το DVD τώρα ΔΕΝ είναι Lite-ON (είναι κάτι πιο καλό το έλεγξα, αλλά δεν θυμάμε) Mην πάρεις 32bit Intel Κρίμα είναι, σε λίγο θα έχουμε τα Vista. Μην πάρεις 17 θα σε κουράσει μόνο που θα το μαζευεις.. Πιστεψέ με.. (15,4 είναι ΟΚ) 8) ΥΓ. Πάρε 2 έτη εγγυσηση και ας την πληρώσεις κάτι παραπάνω..
IOCTL Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Πέρνα τώρα και το SP2 στα Windows να δει και τα υπόλοιπα 180GB του δίσκου... Dokimasa ta panta... apo utilities tou diskou mexri kai Vista. Einai 8ema tou m/b - bios pou den ypostirizei megalyterous diskous i acer. Ara den yparxei lysi. To mono pou den dokimasa einai kapoios boot manager alla den xero kanenan na kanei auti tin douleia se laptops. Giauto leo kapoios na prosexei otan parei "desktop" laptop. Na rotisei mexri poso mporei na anaba8misei ton disko tou.
I Know nothing Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Είναι καλός.Δεν θα έχεις πρόβλημα. Αντέχουν τη σκληρή δουλειά αλλά όχι το ποτό .Δουλε΄θω part time σε μαγαζί που πουλάει PC και προωθεί Acer συνέχεια και δεν μας έχουν κάνει παράπονα (εκτός από 1 μ@@κα που έριξε τεκίλα στο πληκτρολόγιο και ήθελε τα λεφτά του πίσω επειδή δεν ήταν ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ!!!!!! Πέρα από αυτά αντέχει τη κούραση και τη μεγάλη ταλαιπωρία χωρίς να ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία
IOCTL Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ego eixa rixei pantos mia mera kata la8os MISO LITRO nero pano sto pliktrologio. To ebgala apo to reuma to ekleisa...to gyrisa anapoda na fygei olo to nero... to skoupisa opou mporousa kai to anoixa meta apo kana dyoro otan eixe stegnosei. PROS MEGALH MOU EKPLHXH anoixe kanonika... einai sta syn tis acer +++
mjmj Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 keysmith για τα dell και τα toshiba τι γνωριζεις σχετικα?
21century Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Απο σερβις πανε πολυ καλα οι tshiba, fujitsu και οι αλλοι ακολουθουν απο οσο γνωριζω στην αγορα απο φιλους σε καταστηματα Πληροφορικης...
keysmith Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 keysmith για τα dell και τα toshiba τι γνωριζεις σχετικα? Γνωρίζω ότι δεν έχουν (ακομα) κανέναν AMD επεξεργαστή (64bit) στην γκάμα τους για αυτό και τα αγνωώ. Ένα παλιό toshiba satelite PIII 700 χάλασε (τελείως) το BIOS (κάτι έπαθε δεν μπορέι να μπουτάρει τίποτα και με update ΔΕΝ εφτιαξε). Κάποια άλλα δεν έχουν πάθει τίποτα (πιο παλιά). Εν γένει τα Tosshiba μπορεί να είναι καλά (πιοτικά). Σαν αξιοπιστία νομίζω τα DELL είναι καλύτερα, αλλά δεν έχω εμπειρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.