GIORGARAS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Γεια σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ondslkit otenet και το αγόρασα πριν την προσφορά των 20.5 ευρώ μετά το τρίμηνο. Επειδή όμως έχει τελειώσει το τρίμηνο και θα χρεώνομαι 34.8 τον μήνα για 384 γραμμή είπα να δω τι άλλο προσφέρει η otenet και πήρα τηλέφωνο. Ρώτησα για ondsl bundle γιατί είχα δει πολύ καλές τιμές στην σελίδα της otenet απλώς μου είπε ότι πρέπει να κόψω την γραμμή και να την ενεργοποιήσω ξανά για ondsl bundle. Γιατί αυτό? Μα δεν λέγαμε ότι σε otenet είναι δικιά μας η γραμμή και αλλάζουμε ανά πάσα στιγμή πάροχο? Ισχύει τελικά ότι πρέπει να κόψω την γραμμή? Κάτι άλλο, ρώτησα για το φοιτητικό ίντερνετ και δεν είχαν ιδέα. Μμμου είπαν ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση. Συγνώμη σήμερα δεν βγαίνει στο diodos η προσφορά του κάθε isp? Τι να πω...
TSOPK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Επειδη ειχα ρωτησει και εγω: Μπορεις να αναβαθμισεις την συνδεση σου, στο καινουργιο dsl kit που ειναι 20,5 ευρω. Εξοπλισμο δεν θα παρεις αφου εχεις ηδη απο το πρωτο kit. Η συνδεση δεν θα διακοπει καθολου. Τωρα, επειδη ρωτησα και για το connex, μου ειπαν οτι πρεπει να κοπει ΚΑΙ γραμμη και συνδεση και να κανω νεα αιτηση για γραμμη και να παρω connex. Να σημειωσω πως ειχα παρει dsl kit και εγω και τωρα ειμαι αοριστου. Τελικα το αφησα προς το παρον γιατι θελει 10 μερες η διακοπη και 10 μερες το connex. Ασε που δεν εχουν και πορτες οποτε θα ημουν κανα μηνα χωρις dsl. ΥΓ: Απο ηξερα, με dsl kit, μπορεις να κρατησεις την γραμμη. Απο otenet μου ειπαν οχι. Κοβεται η γραμμη. Ο καθενας λεει τα δικα του.
G_Zisis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Φίλε GIORGARAS συνονόματε,την γραμμή μπορείς να την κρατήσεις όταν έχεις otenet,αλλά αυτό το ondsl bundle δεν είναι μόνο συνδρομή αλλά είναι γραμμή+isp,δηλαδή είναι σα να παίρνεις καινούργιο κουτί.γι' αυτό πρέπει να κόψεις τη γραμμή και μετά να κάνεις αίτηση για bundle.Ρε παιδιά αλήθεια,με αυτό το δίοδος δεν θα έπρεπε να διαφημίσουν καινούργιες προσφορές?Μάλλον το βράδυ θα κάνω κανά topic για αυτό το "δίοδος" να δούμε τι παίζει,μπας και έμαθε κανείς τίποτα.
schumacher_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 file TSOPK, ayto pou les gia to ondsl kit kai to conn-x, oti prepei na sou kopsoun ti grammi diladi kai na ginei apo tin arxi kainouria aitisi einai swsto, alla an eixes p.x HOL kai itheles meta paketo tis Forthnet, to idio de tha ginotan?? mporei o ote kai i otenet na einai thygatrikes etaireies, alla afou dinoun 2 ksexwrista paketa, einai profanws antagwnistikes...
alfista Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Επειδη ειχα ρωτησει και εγω: Μπορεις να αναβαθμισεις την συνδεση σου' date=' στο καινουργιο dsl kit που ειναι 20,5 ευρω. Εξοπλισμο δεν θα παρεις αφου εχεις ηδη απο το πρωτο kit. Η συνδεση δεν θα διακοπει καθολου.[/quote'] Αυτό γίνεται στα σίγουρα φίλε μου; Που στο είπανε; Είμαι στην ίδια φάση και θεωρώ τα 35Ε κοροϊδία.
TSOPK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Αυτό γίνεται στα σίγουρα φίλε μου; Που στο είπανε; Είμαι στην ίδια φάση και θεωρώ τα 35Ε κοροϊδία. Πηρα στην Otenet τηλ. πριν καμια εβδομαδα. Και μαλιστα επειδη ρωτησα για 512 συνδεση (εχω 384) μου ειπαν οτι παιρνει 4-5 μερες η αλλαγη ΧΩΡΙΣ ομως να κοπει καθολου η γραμμη. Δεν το προχωρησα ομως, γιατι θελουν 12μηνη δεσμευση. Το αφηνω οπως ειναι καθως πιστευω οτι συντομα θα βγαλουν αλλη προσφορα.
GIORGARAS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Σε ποιο τηλέφωνο? γιατί εγώ πήρα στο 80111-35555 και μου είπαν πρέπει να κοπέι η γραμμή.
TSOPK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Σε ποιο τηλέφωνο? γιατί εγώ πήρα στο 80111-35555 και μου είπαν πρέπει να κοπέι η γραμμή. Στο ιδιο πηρα και εγω. Λαλακες ειναι, με 5 διαφορετικους να μιλησεις, 5 διαφορετικα πραγματα θα σου πουν. Τι να πω ρε παιδια, αυτα που ειπαν, αυτα σας λεω.
kage Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 gia to oti mporeis na kaneis desmeush 1xronou sta 20e einai sigouro m to pan k mena...otan zhthsa diakoph.xwris na kopei h grammh gia foithtiko den exoun bgalei akomh h otenet opote ti na s legan... http://diodos.gsrt.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.