Προς το περιεχόμενο

Inside man

midnight_man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
A,kai ceridwen,o Spike exei vgalei safws anwtera erga alla min perimeneis na deis polla tetoia,den einai akrivws to styl tou

εχώ δει τα περισσότερα του. Απλά αυτό και η 25η ώρα είχαν ένα παρόμοιο ύφος που μου άρεσε πολύ, είναι λίγο σαν ερωτίκη εξομολόγηση στην πόλη. και είναι, κατα την γνώμη μου, τόσο πειστική που με κάνει να ζηλεύω που δεν μένω εκεί!

BTW, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν μου φαίνεται για ραββίνος αυτος, νομίζω ότι υπάρχουν καθολικοί εβραίοι που ντύνονται έτσι, δε σημαίνει ότι είναι ραββίνοι.

Δημοσ.

Καλή ήταν για μένα. Αρκετά διασκεδαστική. Ιδιαίτερα όσο οι ληστές ήταν μέσα στην τράπεζα και οι αστυνομικοί απ΄έξω είχε ένα σασπενς. Εκεί προς το τέλος έχανε κατά τη γνώμη μου.

Ρε παιδιά μόνο εγώ πιστεύω ότι ο χαρακτήρας της Φόστερ ήταν εντελώς άχρηστος στην ταινία;

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο εγώ πιστεύω ότι ο χαρακτήρας της Φόστερ ήταν εντελώς άχρηστος στην ταινία;

Mallon oxi

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλό, μόλις το είδα!

Μου άρεσε και εμένα πολύ. (όλες οι ταινίες που ¨νικάει¨ ο ¨κακός¨ μου αρέσουν)

Τώρα η δική μου ερώτηση επί του σεναρίου είναι η εξής:

Εφόσον ο Κλάιβ κράτησε τα χαρτιά για να έχει στο χέρι ανα πάσα στιγμή τον Πλάμερ, τότε γιατί αφήνει το δαχτυλίδι στην θυρίδα; Θέλω να πω αυτό δεν θα ξεσκεπάσει σιγά σιγά τον Πλάμερ, οπότε πάει περίπατο ο εκβιασμός για λεφτά...;

Παρεμπιπτόντως η Τόντι Φόστερ όντως έχει γίνει κατά την γνώμη μου πολύ ¨και καλά τσαμπουκαλού¨ηθοποιός. Βέβαια από την άλλη ίσως να ήταν πάντα έτσι και απλά με τα χρόνια επιδεινώνεται η κατάσταση. Επιπλέον ενώ μεγαλώνει προσπαθεί να συνεχίζει να το παίζει θεογκόμενα και τα αποτελέσματα μάλλον δεν την δικαιώνουν ακριβώς.... Super Γκόμενες στο βούρκο κυλιόμενες που τραγούδαγε και ένας γνωστός.

PS: shawn όντως είχε πολύ πλάκα το τραγούδι! Ίδιο ακριβώς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...