midnight_man Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Ο,τι πιο ενδιαφέρον έχω δει τον τελευταίο καιρό σε μια από τις πιο αγαπημένες μου θεματολογικά κατηγορίες ταινιών. Ληστεία τράπεζας με το ελάχιστα απαραίτητο μπαμ-μπουμ, εξαιρετικοί χαρακτήρες, εξαιρετικές ερμηνείες από τους 4 πρωταγωνιστές που face to face δίνουν ρεσιτάλ. Παράλληλα ύπουλες νύξεις του spike lee σε θέματα ρατσισμού χωρίς να γίνεται ο ίδιος ρατσιστής όπως συνηθίζει ενίοτε. Πολύ καλός ρυθμός και jazzy ακούσματα για σπάσιμο της έντασης. όλα τα λεφτά το πλάνο του so sool clive owen και η μοχθηρή αυταρέσκεια της jodie foster. O washington έτσι κι αλλιώς είμαι μεγάλος ηθοποιός και καθαρίζει εύκολα τις face to face confrontation σκηνές.
jeeze Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Πολύ καλοί ηθοποιοί σε δευτερεύοντες ρόλους μεν, καλό παίξιμο δε. Ειδικά η Φόστερ μετά την πατάτα Flightplan... Ο Ντενζελ το έμαθε πια το κόλπο ως negotiator:D
paschalia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 O washington έτσι κι αλλιώς είμαι μεγάλος ηθοποιός Eυσεβεις ποθοι ? Ταυτοποιηση ? - Περιμενα τις κριτικες αυτης της ταινιας απο οταν αρχισαν τα σποτακια στην τιβι . Και χαιρομαι που οι πρωτες ( κριτικες) ανταποκρινονται στις προσδοκιες μου . Btw o D.W. δεν επαιζε στο ''διαπραγματευσεις'' . Ο Samuel L. Jackson επαιζε .
laokratwr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 sympathitiko alla an den htan o spike na valei thn pinelia tou...senariaka,den mou arese,htan entelws anamenomena ola plhn tou telous pou k ayto tha mporouse na tan pio perplexed..sympathitiko pantws se genikes grammes,perasan ta 129' xwris na to katalavw...
shawn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Πολύ καλό όντως! Ωραίο σενάριο, ρυθμός. Οι πρωταγωνιστές όλοι τους αψογοι! Πρόσεξε κανείς το τραγούδι των τίτλων? "Chaiyya Chaiyya" Bollywood Joint - Written by A.R. Rahman, Gulzar, Panjabi MC - Performed by Sukhwinder Singh, Sapna Awasthi featuring Panjabi MC Το οποίο μοιάζει απίστευτα με την τεραστια επιτυχία του τραγουδοποιού Φοιβου "Telia" και ακούγεται το ίδιο!! Ούτε καν τον τίτλο δεν αλλαξε ο καλλιτέχνης των επιτυχιών!!
KaizerSoze Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Eυσεβεις ποθοι ? Ταυτοποιηση ? Amibaleis oti o Denzel einai foveros ithopoios? Btw o D.W. δεν επαιζε στο ''διαπραγματευσεις'' .Ο Samuel L. Jackson επαιζε . Mporei na leei gia to Siege?(den to thymamai kala to Siege)
paschalia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 α ) Καιζερ διαβασε καλα την παραθεση . Δεν αναφερθηκα στον Ουασιγκτον ( που ειναι Ηθοποιος ) αλλα σε αυτο το ''ειμαι'' :Ρ β) Αν εννοει την ''Πολιορκια'' παω πασο .
KaizerSoze Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Looool xaxa,ontws poly kalos o midnight... A re midnight Denzel
FaNt0M Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιος ο ρόλος του ραββίνου ώστε να είναι τελικά μέλος της ομάδας? Αν δεν κάνω λάθος στην αρχή εμφανίζεται ως υποψήφιος πελάτης αναφερόμενος σε αγορά μαγαζιού για το οποίο ενδιαφέρεται.. Μετά μάλλον το έχασα για λίγο.. από ότι φαίνεται. Όπωσ και να χει μου φαίνεται θα πάω να το ξαναδώ διότι το αξίζει..
Ceridwen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 teleia h tainia! nomizw oti o spike lee tha ginei apo tous agaphmenous mou den kserw an vohthaei alla oi ravvinoi kseroun apo diamantia??!!
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Basika oi ravinoi einai kati san papades O rabbinos einai isws o monos tropos na exigithei pws ixere o Clive Owen tin istoria(prosopiki anagnwrisi tou Plummer apo ton ravino),xwris na exigei omws pws ixere pou na psaxei i GIATI na psaxei ekei(kai oxi se kamia krypswna sto edafos),giati o PLummer na krataei ta xartia ktl Marese se sxesi me to eidos tis,o Denzel kai i Joddie foveroi,o Owen den mporw na pw oti me syginise kai kyriws den endiaferthika gia ton xaraktira tou(kai edw pou ta leme ektos apo Jodie kai Denzel genika den dothike kai kamia emfasi stous xarakitres),i drasi mou fanike kapws kommatiasmeni,afenos den ypirxe arketa heist stoixeio,perissotero edeixe to background,i idia i lhsteia/omiria/kolpo/twist den piran poly xrono,episis o Spike pisteuw oti prospathise na to paixei ligo Sodembergh,na kanei mixi suspense kai xioumor alla den ta ekane mixi,salata,ta ekane xehwrista,skines me drasi/xioumor/drasi/xioumor...diladi san kreas me patates,pote eperna to sovaro tou,pote to analafro. Anyway sigoura to fxaristithika se sxesi me kati alla skoupidia
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 A,kai ceridwen,o Spike exei vgalei safws anwtera erga alla min perimeneis na deis polla tetoia,den einai akrivws to styl tou
dim_b Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 O rabbinos einai isws o monos tropos na exigithei pws ixere o Clive Owen tin istoria(prosopiki anagnwrisi tou Plummer apo ton ravino),xwris na exigei omws pws ixere pou na psaxei i GIATI na psaxei ekei(kai oxi se kamia krypswna sto edafos),giati o PLummer na krataei ta xartia ktl Απ'οτι κατάλαβα, δεν ήξεραν γιά τα χαρτιά των ναζί που είχε κρατήσει ο Plummer στην θυρίδα (αν θυμάμαι καλά, ο Owen είπε στην Foster ότι δεν περίμενε να είναι τόσο ανόητος), αλλά μόνο γιά τα διαμάντια και ο Ραβίνος, με δεδομένη την ιδιαίτερα καλή σχέση των Εβραίων με τα διαμάντια, είναι πολύ πιθανό να ήξερε πως βρέθηκε το δαχτυλίδι στα χέρια του Plummer. Τώρα, γιά το πως ήξεραν που ακριβώς να ψάξουν, δεν έχω ιδέα. Ίσως να φαντάστηκαν ότι μπορεί να βρίσκεται σε κάποια θυρίδα στο 1ο κατάστημα που είχε ανοίξει, και αν έψαξαν την λίστα με τις θυρίδες να είδαν ότι έλειπε μία. ...o Spike exei vgalei safws anwtera erga... Νομίζω ότι το "Do the right thing" και η "25η ώρα" είναι με διαφορά οι καλύτερες ταινίες του.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Απ'οτι κατάλαβα, δεν ήξεραν γιά τα χαρτιά των ναζί που είχε κρατήσει ο Plummer στην θυρίδα den exigei KAN giati ta kratise Τώρα, γιά το πως ήξεραν που ακριβώς να ψάξουν, δεν έχω ιδέα. Ίσως να φαντάστηκαν ότι μπορεί να βρίσκεται σε κάποια θυρίδα στο 1ο κατάστημα που είχε ανοίξει, και αν έψαξαν την λίστα με τις θυρίδες να είδαν ότι έλειπε μία. To PWS to fantastikan i to PWS vrikan tin lista vevea allou ravinou Talmoud
antreas18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Poli kai kala den to paize i joddie foster?siga ta wa!!To eironiko tis ufaki se oli tin tainia itan ekneuristiko kai as to apaitouse o rolos..apla den tis pigaine!O denzel para poli kalos kai o clive owen episis..oso gia tin tainia tora,senario klp..itan mia kalogirismeni tainia..de nomizo oti borei na sizitisei kaneis polla pano se auti tin tainia...kai emena i gnomi mou einai oti i 25h ora einai poli pio brosta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.