tade_efi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 καλημερα εχω τα εξης δυο προβληματα: 1)αποθηκευσα μια ταινια σε ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας με χρηση του dvd fab decrypter και επειτα προσπαθησα να την συμπιεσω με το dvd shrink γιατι το μεγεθος του ξεπερνουσε τα 7 γιγα.τωρα θα μου πειτε γιατι οχι κατευθειαν με το dvd shrink!!!!!κατι γινοταν στα μισα της διαδρομης και εβγαζε σφαλμα.τελος παντων μπορω και αναπαραγω κανονικα την ταινια με το μενου της τα extra κ.λ.π ομως θελω να την καψω σε dvd δισκο και δεν μπορω.καθως λειτουργει το dvd shrink και ενω εχει φτασει στο 60% σταματαει γιατι στο παραθυρο λεει πως δεν υπαρχει αρκετος χωρος διαθεσιμος.ελα ομως που εχω 24,9 gb ελευθερα!!!αυτον τον χωρο εννοει ή κατι αλλο???? 2)κατεβασα ενα αρχειο avi σε πολυ καλη ποιοτητα(το syriana)αλλα εχει κινεζικους υποτιτλους ενσωματομενους.υπαρχει τροπος να τους βγαλω για να μπορεσω να βαλω τους Ελληνικους??????? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας την υπομονη σας και τις συμβουλες σας.
marios1957 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 1)Φτιάξε δικά σου PSL αρχεία για την κάθε ταινία που θες,η να κοιτάς τι γράφει ο zavlakas (thnkz m8 ) γι αυτό,η κατέβασε το τελευταίο DvdFabDecrypter που καλύπτει το bug σε σχέση με το Shrink. 2)Πρέπει να κάνεις crop αν είναι στο μαύρο κενό από κάτω απ' την εικόνα,με το Virtual Dub.Αν είναι πάνω στην εικόνα,είτε βάζεις από πάνω καπάκι τους υπότιτλους που θες,είτε βρίσκεις άλλη clopια. Σε κάθε περίπτωση αποφεύγεις τις κακές λέξεις,όπως "κατέβασα" κλπ.
tade_efi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 φιλε marios 1957 να γουσταρω τα γουστα σου και σε οτι λες ειμαι μεσα!!ομως........σεβομαι την προσπαθεια που κατεβαλες για να ξεστραβωθω αλλα το 50% των συμβουλών σου μου ακουγονται σαν μαθηματικη εξισωση με στοιχεια τριγωνομετριας και μια πρεζα μαυρο πιπερι.σερβιρεται στους 15 βαθμους κελσιου με εξωτικη συντροφια!!!!!!!!!!! για να σοβαρευτω....σε ευχαριστω πολυ αλλα οι γνωσεις μου ειναι δημοτικου σε οτι αφορα authoring.μπορω δηλαδη να ''τσιμπισω'' μια ταινια να την βαλω σε ενα φακελο με υποτιτλους και χρησιμοποιωντας το winavi να την καψω σε dvd.απο την αλλη μπορω να ''δανειστω'' ταινια και με χρηση του dvd shrink ή ενιοτε του dvd fab decrypter να δημιουργησω dvd στα 4,7 gb.ορισμους οπως psl αρχεια,bug και crop ειναι καινουργια για εμενα.αν μπορεις στα γρηγορα να μου εξηγησεις περι τινος προκειται θα το εκτιμουσα.αν παλι μου πεις ''τι λε ρε μαγκα ξερεις ποση ωρα θελει να γραφω για ολα αυτα'' θα σε καταλαβω.αν υπαρχει link που να βοηθα ακομα καλυτερα. τελος, γνωριζεις απο που μπορω να ''τσιμπισω'' την τελευταια εκδοση του dvd fab decrypter?
marios1957 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Τρία linkάκια είναι,τα βρίσκεις και μόνος σου εδώ μέσα,αλλά επειδή βαριέσαι,τα έχεις στο κουτί σου,ήδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.