patrickdrd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ήδη ένα τέτοιο σετάκι με θήκη Equip (από e-shop) και σκληρό δίσκο Hitachi στα 40GB. Το εν λόγω σετάκι το χρησιμοποιώ για backup των δεδομένων μου, μιας και βαρέθηκα να καίω cd-dvd για τα οποία μια γρατσουνιά αρκεί, αλλά και για να «μαζεύω» downloads που κατεβάζω από την δουλειά π.χ. μιας και στο σπίτι έχω «ξεμείνει» με dialup. Το εν λόγω σετάκι έχει ακόμα 10GB ελεύθερα βέβαια. Επίσης έχω άλλη μια θηκούλα που πήρα από το πλαίσιο, την Transcend Storejet. Από ότι διάβασα σε διάφορα posts μάλλον έπρεπε να προτιμήσω την ICY-BOX, anyway, 1) λέει τίποτα η συγκεκριμένη θήκη ή να επιχειρήσω να την αλλάξω; (αλήθεια κάνει αλλαγές το πλαίσιο (μεταμόρφωση) 2) Λέω να χτυπήσω αυτόν τον δίσκο: SEAGATE 120 GB 2,5 5.400 rpm 8MB Cache Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο ή να αράξω με τα 10GB ελεύθερα που έχω; Οι Hitachi δίσκοι είναι ή δεν είναι αξιόπιστοι; Τι λένε οι εμπειρίες σας; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 allagi kanoun ama ine sto paketo kai me apodiksi.o seagate ine mia xara opos kai oi hitachi einai mia xara.etsi kai alios exoun 3 xronia eggiisi opote min agxonesai
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 provlimatakia ixan oi hitachi otan itan tis ibm .apo tote exoun allaxei pola.ixe bgalei mia xalia partida tous dtla arxika pou meta egine ic.oi dtla ixan pola provlimata.
patrickdrd Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Τελικά χτύπησα αυτόν εδώ: SEAGATE ST9100824A HDD 2.5'' 100GB 5400RPM 8MB με θηκούλα Transcend (από πλαίσιο), η οποία δουλεύει με ένα καλώδιο, αλλά μόνο στις πίσω usb θύρες, στις μπροστινές θέλει και τα δυο (+power).
ntouzieras Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 allagi kanoun ama ine sto paketo kai me apodiksi.o seagate ine mia xara opos kai oi hitachi einai mia xara.etsi kai alios exoun 3 xronia eggiisi opote min agxonesai seagate--->5 xronia eggiisi
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Τελικά χτύπησα αυτόν εδώ: SEAGATE ST9100824A HDD 2.5'' 100GB 5400RPM 8MBμε θηκούλα Transcend (από πλαίσιο)' date=' η οποία δουλεύει με ένα καλώδιο, αλλά μόνο στις πίσω usb θύρες, στις μπροστινές θέλει και τα δυο (+power).[/quote'] paraxeno auto pou les.genikos xero oti panta thelei kai ta dio gia extra reuma .tora ti na sou po.se ena laptop ixa balei kai ta 2 pantos.mia xara epilogi ekanes. itan 3 xronia eggiisi alla pragmati to pigan sta 5 tora teleutea.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 sinithos o thorivos tou sklirou kaliptetai apo kapoio fan ektos an ine scsi o diskos i raptor.
fonzi Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 sinithos o thorivos tou sklirou kaliptetai apo kapoio fan ektos an ine scsi o diskos i raptor. γενικά ναι, αλλά ο εξωτερικός είναι περίεργη περίπτωση καθώς μπορεί το κουτί του να μην εχει ανεμιστηράκι αλλά και μπορεί να είναι σχετικά απομακρυσμένος απο τον υπολογιστή...
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 sosto kai auto.to icy box einai oraio koutaki gia exoteriko.arketa drosero xoris fan.ego exo kouti alla ine anixto.xixi
e-tic Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Εχεις κανείς στα υπόψιν του κάποιο case 2,5" με interface USB 2.0 & Firewire?
sa1901 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Εχεις κανείς στα υπόψιν του κάποιο case 2,5" με interface USB 2.0 & Firewire? Εδώ είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.