Christos75 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Τον τελευταίο καιρό έχω βάλει και'γω το NOD 32 Απ'το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά Από ένα σημείο και μετά άρχιζε να μου αποσυγχρονίζει τα DSLM στο router που έχω για την DSL!!!! Προσπαθώ εδώ και 20-μέρες να καταλάβω τι συμβαίνει αλλά δεν βγάζω άκρη!!!! Μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει τις ρυθμίσεις του NOD 32 Να μας τις πει για να βγάλουμε επιτέλους κάποια άκρη???? Συνέχεια με πετάει έκω και ξανασυνδέομαι πάλι και αυτό είναι εκνευριστικό αν σκεφτείτε ότι κατεβάζω ένα αρχείο και συνέχεια μου το κόβει και με πετάει έξω.....και μετά πάλι συνδέομαι!!!!! Η αλήθεια είναι ότι το Modem που έχω είναι JetSpeed 520 που είναι και ψιλοκουλό αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό την έκανα την δουλειά μου άψογα!!!!! Με το NOD και μετά τα πράγματα έμπλεξαν.....μήπως ξέρει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων............:grin: :grin: :grin:
VasKag Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 το εχω βαλει και εγω το Nod32 στο δευτερο μηχανημα, αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο. να φανταστεις κατεβαζει/ανεβαζει επι 3 μερες συνεχεια και δεν εχω δει καποιο disconnect. μηπως φταιει κατι αλλο?
Christos75 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μπορεί νά φταίει κάτι άλλο......δεν διαφωνώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!!! Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!!!!! Συνέχεια μου κάνει disconnect και με πετάει έξω.... Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι μπορεί να φταίει!!!!!!!!!! Σ'ευχαριστώ φίλε για την απάντηση........όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος.............
iccon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 kane kati poli aplo.. bgalto kai des pos tha paei.. Meta xanabalto.. k egw to exw k kanena problima.. (bebea exw dsl modem/router )
Christos75 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω στον Ο.Τ.Ε. .....Ο θεός ξέρει μόνο τώρα πότε θα μου απαντήσουν........μακάρι να μην αργήσουν διότι αν δεν μου το αλλάξουν αυτοί....θα το σπάσω εγώ!!!!!!!!!!!!!! Ύστερα από πολύ ψάξιμο καταλήγω στο ότι μάλλον πρέπει να φταίει το «κουλό» το JetSpeed 520 που έχω....δηλαδή που μου έδωσαν είναι το σωστό!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει χειρότερο modem/Router στην αγορά.....να βράσω και την Intrakom και τα καλά της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως έχει κάποιος το ίδιο «κουλό» μηχάνημα που έχω εγώ?????? Αν ναι θα ήθελα σχόλια και πιθανές λύσεις!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.