Προς το περιεχόμενο

nod32 vs kav

dimitrislll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπον μαγκιτες δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει.

1) Antivir personal

2) Nod32

3) ZoneAlarm

4) Kerio

5) Kaspersky

6) NoAdware

Ολα αυτα ειναι Real Time Protection' date='κατω στη μπαρα.Το καταπληκτικο της υποθεσης ειναi οτι το pc, trexei me 1000 !!!!.Απιστευτο,κι ομως ειναι γεγονος.

Ας μου εξηγησει καποιος πιο εμπειρος πως γινεται αυτο,γιατι εδω διαβαζουμε οτι το ενα ειναι βαρυ,με το αλλο το pc σερνεται,και ουτω καθ εξης.

[/quote']

Καλό είναι να μη μπερδεύεις 2 antivirus και 2 firewalls γιατί δεν είναι κατασκευασμένα γιά να δουλεύουν δύο δύο. Σε παρόμοιο τεστ στο παρελθόν κατάφερα να κρεμάσει το σύστημα όταν ένα δείγμα με ιό μεταφερόταν σε quarantine από το ένα πρόγραμμα γιά να το βρεί αμέσως μετά το δεύτερο πρόγραμμα και να το βάλει στην δική του καραντίνα όπου αμέσως το ξανάβρισκε το πρώτο κ.ο.κ.

Τώρα γιά το πως το σύστημά σου πάει κομμάτια θα σου πω πως αυτή τη στιγμή στο tray έχω 24 προγράμματα (μεταξύ των οποίων firewall και antivirus) + custom ρολόι + sidebar + web server + mysql server + τηλεόραση + firefox με 12 tabs + κατεβάζω από net με 120k (3 αρχεία x 3) + και ο επεξεργαστής χασμουριέται με 5% χρήση... Γιατί; Γιατί τα σημερινά pcάκια δε μασάνε!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχεις δικιο αυτο με το quarantine,το προσεξα και εγω και γελαγα.Ωραιο πανηγυρι γινοταν με το αλε ρετουρ των ανεπιθυμητων επισκεπτων.Πλακα εχει.

Εκτος απο αυτο το προβλημα,παρατηρησα οτι το ενα καλυπτει το αλλο σε προστασια.Αυτα που ειναι quarantine, μπορω να τα κανω delete, και κατοπιν search,οποτε το πηγαινε ελα θα σταματησει.Θα το δοκιμασω παντως.Ολα αυτα εκ του ασφαλους βεβαια γιατι στην καβατζα περιμενουν το Ghost, και το Acronis με κατι images στις βαλιτσες τους, very very special !!!!

Το μηχανακι σου απο οτι διαβαζω καιει πλουτωνιο !!!!.Ωραιος ο παιχτης.

Δημοσ.

Δηλαδή το otenet security kit ειναι το ίδιο με το F-Secure Anti-Virus ? γιατί εχώ αυτό του οτέ και νόμιζα ότι είναι μούφα και ήθελα να πάρω κάνα άλλο αλλά άνείναι το ίδιο τότε είναικαλό αφού έχω διαβάσει καλά λόγια. τελικά,είναι το ίδιο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Apo osa exo dokimasei ego prosopika :

Auta pou krino os VARIA gia ena systima kai den ta proteino einai ta eksis oxi oti einai anaksiopista apla trone pollous porous apo to systima

NIS 2006

McAfee 2006

Panta Titanium 2006

Elafria antivirus ta opoia einai "FREE"

Grisoft AVG Free

Avast

Elafria antivirus ta opoia den einai "FREE"

kaspersky

NOD32

prosopika ekei pou douleuo eimai me ta Grisoft AVG Free to opoio exoun ta PC ta opoia ta douleuoun oi spoudastes kai ta dika mas PC

ta PC ta opoia exoun to NETWORK ADMINISTRATION stin sxoli douleuoun to NOD32 kai to Kaspersky Suite

Prosopika dino VOTE sto NOD32

Δημοσ.

paidia min sygkrinete to gegonos posous ious vrike kai den vrike giati tha sas steilo ego enan io parallagh diaforon kai an ton vrei antivirus tha to paradekto giati me ta gnosta se olous den to vrike kaneis apla ypopsia eipan oxi sigoura oti einai ios.

ta antivirus psaxnoun signatures and routines den psaxnoun onomata yparxoun ioi tous opoious kanena den tous vriskei kai pisteptse me exo pollous tetoious gia dokimh kai palious kai neous.

pantos gia mena ta 3 kalytera einai to

NOD32

Kaspersky

Avast

Grisoft AVG

Ta opoia exoun perasei apo polles dokimes pou tous ekana me pososta ano tou 80% kai epilektikan stin sxoli gia xrisi sygkekrimena stis takseis ton spoudaston sta PC xrisimopoio to GRISOFT AVG FREE kai to AVAST

sta PC ta dika mas xrisimopoio misa to GRISOFT AVG FREE misa to kaspersky kai ta dika mou PC to NOD32

Δημοσ.

εδω και μια εβδομαδα ειμαι με το NOD32 το οποιο δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

το Kaspersky υστερα απο ενα χρονο, αρχισε να κανει κοιλια. η μια εκδοση χειροτερη απο την προηγουμενη, για αυτο και πηρε δρομο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...