Προς το περιεχόμενο

nod32 vs kav

dimitrislll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άποψή σου φίλε ''alerasta".

Πάντως δεν έχι σχέση με το Norton Anivirus 2.....!!!.

Αν δεν το έχεις χρησιμοποιήσει, απλα αξίζει να το δοκιμασεις.............

Πιστεύω ότι θα αλλάξεις αποψη........

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω την υποψία πως χρησιμοποιεί τα ίδια definitions με τα απλά 200x που αποδεδειγμένα (τουλάχιστον στα μάτια μου) είναι ανεπαρκή. Αν όχι τότε γιατί η symantec αφήνει τόσο αναξιόπιστο το απλό 200x;

Δημοσ.

συγνώμη ρε παιδιά αλλά updates με μή-αυθεντικό kaspersky μπορώ να κάνω άν το είχα? ήθα ανοίξω την επόμενη μέρα την πόρτα για να βρώ τον molder την Scully και όλο το FBI?

Δημοσ.

συγνώμη ρε παιδιά αλλά updates με μή-αυθεντικό kaspersky μπορώ να κάνω άν το είχα? ήθα ανοίξω την επόμενη μέρα την πόρτα για να βρώ τον molder την Scully και όλο το FBI?

Ναι, επίσης θα βρείς τον Τζέιμς Μπόντ, τον Κάπταιν Αμέρικα και τον Λούκυ Λούκ!

Δημοσ.
Ρε παιδιά μόνο εγώ χρησιμοποιώ F-Secure???

Αρκετα καλο Antivirus αλλα λιγοτερο δημοφιλες.

Θα επρεπε να χαιρεσαι που ειναι καλο και δεν ασχολουνται πολυ μαζι του.

:-D :-D :-D

Δημοσ.

μια ψήφος και απο εμένα στο F-Secure η αλλιώς στο Otenet Security Kit (που είναι βασικά το ίδιο αλλά τα updates γίνονται πολύ γρήγορα και από server της otenet). το nod32 δεν βρίσκει πάρα πολούς ιούς και δεν το θεωρώ καθόλου αξιόπιστο συγκεκριμένα το δοκίμασα με ένα αρχείο απο emule φρέσκο και δεν βρήκε trojan που βρήκαν και f-secure και mcafee.

Δημοσ.
συγκεκριμένα το δοκίμασα με ένα αρχείο απο emule φρέσκο και δεν βρήκε trojan που βρήκαν και f-secure και mcafee.

Το ανέβασες στους developers μέσα από τη διαδικασία που παρέχει το ίδιο το πρόγραμμα προκειμένου να εξεταστεί?

Το "πάρα πολλούς" ιούς πάντως δε μου λέει πολλά...θα προτιμούσα να δω κάποιο test που να το επικυρώνει ως συμπέρασμα. Αν με ένα αρχείο, καταδικάσαμε ένα antivirus, σωθήκαμε.

Δημοσ.

Σύμφωνα πάντα με το http://www.virus.gr το πιο καινούριο

F-Secure Anti-Virus Client Security 6

Περιλαμβάνει αναμεσα στις άλλες ΚΑΙ τη μηχανή αναζήτησης του Kaspersky ;)

Το χρησιμοποιώ καιρό και Rulez.

Δημοσ.

Λοιπον μαγκιτες δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει.

1) Antivir personal

2) Nod32

3) ZoneAlarm

4) Kerio

5) Kaspersky

6) NoAdware

Ολα αυτα ειναι Real Time Protection,κατω στη μπαρα.Το καταπληκτικο της υποθεσης ειναi οτι το pc, trexei me 1000 !!!!.Απιστευτο,κι ομως ειναι γεγονος.

Ας μου εξηγησει καποιος πιο εμπειρος πως γινεται αυτο,γιατι εδω διαβαζουμε οτι το ενα ειναι βαρυ,με το αλλο το pc σερνεται,και ουτω καθ εξης.

Το φτωχο μου συστημα περιεχει:

1) PSU 350W (Πως αντεχει? ελα ντε !!!!)

2) m/b msi 865pe

3) Cpu P4 3Ghz

4) mem 512

5) Vga nvidia gforce 5200

6) audio pif paf combany...(12 euro),σκιζει σας λεω !!!,δεν ξερω τι μαρκα ειναι (αγνωστου πατρος)

7) 4 hdX200gb,και εναν external usb,αλλα 200

και 8 fans

Περιμενω τα μπιν!@#$@κια σας

Απιστευτο κι ομως ειναι αληθεια.Δεν περιμενα και εγω να δουλεψουν ολα αυτα μαζι.Εκανα πειραματα,(ας ειναι καλα το Acronis),και να που εκατσε.

Δημοσ.

Σας κουφανα?.Απο εχθες δεν απαντησε κανεις για το "φαινομενο".Μηπως ειναι φαινομενο εξωγηινης επιρροης?lol.Μηπως ωφειλεται στην εκκληψη του ηλιου?, και ξανα παλι LOL!!!.Ας βγει καποιος ειδικος τεσπα να φωτεισει και εμενα που τα εχω παιξει με αυτο το συμβαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...