pavlos17 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Χαίρεται σε όλους, να παω κατευθείαν στο θέμα. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση και τώρα έχω μια motherboard της Asrock την 775Dual-880Pro και επεξεργαστή έναν p4 3.2. Το πρόβλημα είναι ότι αρκετές φορές όταν πάω να ανοίξω τον υπολογιστή από το κουμπί ο υπολογιστής δεν κάνει τίποτα, ούτε τα λαμπάκια αναβοσβήνουν ούτε κάνει κάποια ένδειξη ότι πάει να δουλέψει. Κλείνω το διακοπτάκι από πίσω από το τροφοδοτικό το ξανανοίγω και πάλι τίποτα. Μετά από μερικές προσπάθειες επιτέλους ανοίγει. Οπότε όλα δουλεύουν κανονικά. Όταν μπαίνω στα windows xp όμως δείχνει λάθος την ώρα. Δηλαδή μπορεί να δείχνει 2 ώρες νωρίτερα ή και ακόμα και λάθος ημερομηνία. Το ερώτημα είναι μήπως έχει σχέση με το τροφοδοτικό γιατί έχω ένα 550 ή μήπως είναι το πρόβλημα το bios? Γιατί αν είναι το bios να το ξανακάνω ένα flash μήπως δεν είχε γίνει καλά την πρώτη φορά παρόλο που μου δείχνει ότι όλα είναι καλά. Έχει κανένας καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει? Όπως είπα το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει ο υπολογιστής όταν πατάω το κουμπί. Δεν κάνει καμία λειτουργία. Σαν να πατάς ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο και να μην αναγράφεται ο χαρακτήρας που πάτησες. Επίσης για το λάθος στις ώρες τί μπορεί να φταίει? Η μπαταρία?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Mπαταρία της Motherboard να αλλάξεις και όλα θα περάσουν.
pavlos17 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Σίγουρα η μπαταρία φταίει? Καί για το ότι δεν ανοίγει ο υπολογιστής πάλι η μπαταρία φταίει;
sboo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Τροφοδοτικό!!! Από αυτά που γράφεις το ήδη υπάρχον ετοιμάζεται να πεθάνει, οπότε άλλαξέ το ASAP για να μην έχεις άλλες παράπλευρες απώλειες...
dkangel000039 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 τροφοδοτικο δαγκωτο...δοκιμασε ενα αλλο η πηγαινε το για service. κατι παρομοια εκανε και σε ενα φιλο μου και μονο πιτα δε του επαιρνε για να ξεκινησει το αλλαξε αν και στην αρχη του ελεγαν οτι ηταν καλο και λυθηκε το προβλημα
green Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 akribos to idio provlhma eixa.ftaiei to trofodotiko allakse to (den leo oti einai xalasmeno kai ego den vrhka ti akrivos eftaige sauto afou se allh mhtrikh doyleyei kanonika alla otan to allaksa ola doyleyoun roloi)
dkangel000039 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 α επισης αν εχει τη δυνατοτητα να τσεκαρεις την επαφη στο κουμπι του κουτιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.