Bomber-21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Mπορώ να χειριστώ τον WMP με το ''κοντρόλ' της winfast? Εχω ενα τηλεκοντρολ winfast το οποιο ηταν μαζι με την καρτα τηλεορασης! Γνωριζετε αν μπορω να χειριστω και αλλους players (εκτος απο αυτον της winfast,τον windows media player πχ) με το το συγκεκριμενο τηλεκοντρολ; Eυχαριστω!!
alerasta Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Αν μπορείς μέσω του driver να ορίσεις τη λειτουργία κάθε πλήκτρου του τηλεκοντρολ μπορείς να ελέγξεις σίγουρα το winamp κατεβάζοντας το plugin Winamp command... Απλά ορίζεις το πλήκτρο stop π.χ. να εκτελεί το winamp command με τη σωστή παράμετρο και αυτό φροντίζει από την πλευρά του να στείλει τα απαραίτητα στο winamp. Αν δεν επαναπρογραμματίζονται τα πλήκτρα του τηλεκοντρόλ σου μάλλον δύσκολο μου φαίνεται
damiano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Λίγο άσχετο, αν θέλεις απαραίτητα τηλεκοντρολ για wmp μπορείς μέσω.. κινητού!! Προϋποθέσεις, να έχεις bluetooth adaptor στον υπολογιστή και κινητό SE K700-750-800 κτλ.
DaEmOnIcUs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Φίλε,υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά.Και το τηλεκοντρόλ δουλεύει μετα με όλες τις εφαρμογές.Άν δεν βαριέσαι να ασχοληθείς ψάξε για το uICE.Το χρησιμοποιώ χρόνια και δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.