Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 παιδια μολις ξεθαψα αυτο το Threat μεσα απο αναζητηση.Εχω κανει και εγω ποστ ενα παρομιο θέμα αλλα δεν μπόρεσα να βρω απάντηση. Ψάχνω μία κάρτα τv που να κάνει όλα τα παραπάνω που αναφέρετε αλλα να πιάνει και δορυφορικά. Υπάρχει. Ευχαριστώ Καρτα για επιγεια και δορυφορικη ληψη φυσικα και υπαρχει !!! Γυρω στα 100 ευρω εχουν.
m@trix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ναι αλλα να πιανει και αναλογικο σήμα? αν ναι που μπορω να την βρω. Ευχαριστω
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μην αγχωνεστε ακομα παντως,η ψηφιακη της ΕΤ ειναι για το πεος.Αφηστε να στρωσει λιγακι...μεγάλη αναλυση παντως θα δουν τα παιδια σας,οχι εσεις. εχει 3 πρωταθλήματα + ΝΒΑ ...μια χαρά ειναι..
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δεν νομιζω να γινεται να πιασεις αναλογικο σημα χωρις τον κλασικο ιστο εκτος και βαλεις Nova και βλεπεις δορυφορικα τα αναλογικα καναλια .
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 καμια λυση? http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2420&v_Item=2960
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 εχει 3 πρωταθλήματα + ΝΒΑ ...μια χαρά ειναι.. 10-15 αγώνες Champions' League κάθε αγωνιστική, αγώνες ΝΒΑ, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Πορτογαλίας, Ολλανδίας, Σκωτίας, Championship Αγγλίας, αγώνες από το συνδρομητικό κανάλι της Μίλαν και της Λίβερπουλ, Α1 μπάσκετ Ισπανίας, πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ, Euroleague Βόλεϋ, Α1 Βόλεϋ, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα waterpolo και -μάλλον- βόλεϋ, WRC, τένις (αραιά και που), πρωτάθλημα χάντμπολ και έρχοναι συνεχώς καινούρια πράγματα.Επιπλέον έχω παρατηρήσει μια σχετική αναβάθμιση στις ταινίες του cine+.
m@trix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω μανωλης αλλα εχω ξαναδει τετοια καρτα. Ειναι πολυ καλη και αν δε βρω κατι αλλο σε αυτο θ ακαταληξω. Αυτην πιανει FM αναλογικο σημα και ψηφιακο επιγειο. Η ερωτηση μου ειναι και δορυφορικο μαζι με ολα τα αλλα γίνεται?
giorgio69 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Όπως είπε και ο kirimis παραπάνω η AVERMEDIA AVER TV HYBRID + FM PCI: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808034 τα κάνει όλα και συμφέρει. Προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα στο PC World και λέω να την προτιμήσω. Θα σας πω σε μερικές μέρες τα αποτελέσματα. Πάντως γενικά η τεχνολογία για tv tuners που πιάνουν και ψηφιακά λέγεται DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial)
general_lee Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγκατάστησα την Pinnacle PCTV 310e και επέλεξα PAL. Μαζί με NTSC Και greek. Στο ψάξιμο βρήκα τα 4 ψηφιακά (ρικ, σπορ ,σινε , πρίσμα ) Και όλα τα αναλογικά και του ραδιοφώνου . Όταν κάνω ζαπινκ μόνο στα ψηφιακά είναι όλα οκ. Όταν από αναλογικό ή ραδιόφωνο και πάω σε ψηφιακό μου βγάζει μαύρη οθόνη και θέλει να βγω από την εφαρμογή και να ξαναμπώ και καμία φορά θέλει reboot και το μηχάνημα . Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
orodreth Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 paidia egw exw tin AVERMEDIA AVER TV HYBRID + FM PCI kai einai para poli kali apo oles tis apopseis... oson afora ta psifiaka kanalia den kserw giati eimai irakleio kai edw den pianoun etsi ki aliws....
general_lee Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Για σας Εγκατάστησα την Pinnacle PCTV 310e και επέλεξα PAL. B Και greek. Στο ψάξιμο βρήκα τα 4 ψηφιακά (ρικ, σπορ ,σινε , πρίσμα ) Και όλα τα αναλογικά και του ραδιοφώνου . Όταν κάνω ζαπινκ μόνο στα ψηφιακά είναι όλα οκ. Όταν από αναλογικό πάω σε ψηφιακό μου βγάζει μαύρη οθόνη και θέλει να βγω από την εφαρμογή και να ξαναμπώ και καμία φορά θέλει reboot και το μηχάνημα . Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. General_lee
menthol1979 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δείτε και αυτή... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702293
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.