Προς το περιεχόμενο

ADSL 2Mbit με 67ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 erwtiseis:

1) einai 38€ sto 1mbit me h xwris dezmefsi enos xronou?

2) perilamvanetai FPA?

3) to arxiko paketo me ton eksoplismo poso kanei?

4) telos prepei na valo kai stathero vivodi? kai an nai meta tha plirwnw FPA ote+vivodi+pagio DSL?

euxaristw.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
3 erwtiseis:

1) einai 38? sto 1mbit me h xwris dezmefsi enos xronou?

2) perilamvanetai FPA?

3) to arxiko paketo me ton eksoplismo poso kanei?

4) telos prepei na valo kai stathero vivodi? kai an nai meta tha plirwnw FPA ote+vivodi+pagio DSL?

euxaristw.

1) χωρίς δέσμευση

2) Ναι

3) Δεν ξέρω

4) Θα πληρώνεις στην Vivodi 38? στον ΟΤΕ όσο πληρώνεις και τώρα, και άμα θέλεις των καταργείς..

Δημοσ.

Εγώ είχα OTE/OTEnet 384/128 αορίστου και πλήρωνα ?42 το μήνα. Τη διέκοψα και παράγγειλα Vivodi 1024/256 Shared LLU που προπληρωμένη για ένα χρόνο κάνει ?284 ή ?23,7 το μήνα. Τριπλάσια ταχύτητα για το μισό κόστος είναι αρκετά δελεαστικό ε;

Δημοσ.
Εγώ είχα OTE/OTEnet 384/128 αορίστου και πλήρωνα ?42 το μήνα. Τη διέκοψα και παράγγειλα Vivodi 1024/256 Shared LLU που προπληρωμένη για ένα χρόνο κάνει ?284 ή ?23,7 το μήνα. Τριπλάσια ταχύτητα για το μισό κόστος είναι αρκετά δελεαστικό ε;

Odws, upervolika :D

Na rwtisw k kati twra pou to eipes, poso kairo ekane i energopihsi ?

Δημοσ.

Το καλό ξέρεις ποιό νομίζω ότι είναι, σε λίγο καιρό που θα πέσουν οι τιμές κι άλλο, θα βάλεις μια πραγμματικά μεγάλη σύνδεση...

Δημοσ.
Το καλό ξέρεις ποιό νομίζω ότι είναι, σε λίγο καιρό που θα πέσουν οι τιμές κι άλλο, θα βάλεις μια πραγμματικά μεγάλη σύνδεση...

Fisika pistevw pws k o pOTE tha riksei tis times tous alla apo tin alli pistevw pws otan o pOTE kanei prositi tin 2Mbit i Vivodi tha exei kanei me ta idia xrimata tin 4Mbit :D :D

Ara malon einai anousio na perimenoume ton pOTE na riksei tis times, malon prepei na pame pros meria Vivodi :roll: ;)

Δημοσ.

εγω αναβαθμησα dsl apo ote 384 se dsl απο vivodi 1024.χωρις ογκοχρεωση πληρωνω 36ευρω το μηνα με φ.π.α . τιποτε αλλο μονο τα 36 και χωρις περιορισμο σε ογκο.

αξιζει παντος να βαλει dsl απο vivodi αν βεβαια ειναι τυχερος και εχει καλυψη απο το δικτυο της.

επισης οποιος καλυπτεται απο >vivodi μπορει να καταργησει εντελος τον οτε και να εχει τηλεφωνικη γραμμη απο vivodi.εγω για παραδειγμα μπορω να καταρησω τον οτε και με 5 ευρω παραπανω να εχω και τηλεφωνικη γραμμη απο vivodi.και πολυ απλα ξεμπερδευεις απο οτε.επισης η vivodi εχει φερει και το adsl2(με απιαστες ταχυτητες)αλλα η τιμες ειναι απαγορευτικες

Δημοσ.
Diladi paidia egw pou exw Vivodi/ARYS 384/128 den mporw na zitisw 1024/256 dioti dene xw Full LLU ?

Mporeis alla adi gia 36,65 ? pou tha plirwnei kapios me shared LLU esu tha plirwneis 58,07 ?.

Δημοσ.

e tote den leei giati twra plirwnw mono 25,8 Euro. Mexri 36,65 Euro antexa alla oxi kai 60!

Dystyxws dex exw kalupsi tou idioktitou diktyou Vivodis tin perioxi mou!

Δημοσ.
e tote den leei giati twra plirwnw mono 25' date='8 Euro. Mexri 36,65 Euro antexa alla oxi kai 60!

Dystyxws dex exw kalupsi tou idioktitou diktyou Vivodis tin perioxi mou![/quote']

Tote upomoni .. anavathmizei ta duktia tis k isws sidoma na exeis ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας βρε παιδιά,

θέλω να αποκτήσω σύνδεση μεγαλύτερη των 2MBIT, φυσικά θα μοιραστεί (δεν είμαι ο Λάτσης)..μπορείτε να με ενημερώσετε για το κόστος? Πιάτο και τα λοιπά εγκατάστασης..και με ποιές εταιρείες?

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...