antonis_wrx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Έχω στο συστημά μου σε dual-boot mandriva 2005 και win xp. Θέλω να αντικαταστήσω τα mandriva με suse (και πολύ άντεξα). Στην εγκατάσταση το suse μου προτείνει για partition: - Format partition /dev/sda7 1.0 GB swap - Format partition /dev/sda8 7.7 GB with reiserfs - Set mount point of /dev/sda1 to /windows/C - Set mount poiny of /dev/sda5 to /windows/D To /dev/sda8 είναι το /home του mandriva ενώ το /root είναι το /dev/sda6 που δεν αναφέρει καθόλου (αν τα λέω σωστά). Με την ρύθμιση που προτεινει δηλαδή κρατάει τα mandriva (κάτι που εγώ δεν θέλω), όπως στις επιλογές του grub δεν αναφέρει πουθενά τίποτα για mandriva (τώρα έχω lilo αν παίζει κάποιο ρόλο). Αυτό που πρέπει να κάνω δηλαδή είναι να αλλάξω μόνο την δεύτερη γραμμή σε: -Format partition /dev/sda6 with reseirfs Πως το κάνω αυτό; To /home του mandriva έλεγα να το κρατήσω αλλά παίζει να γίνει καμία στραβή ας το κάνω και αυτό format... Τι λέτε? (ο δίσκος συνολικά είναι 120gb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.