stelar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό forum, αλλά αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει. Έχω το επιτραπέζιο DVD recorder LG DR4712. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν αναγνωρίζει δισκάκια DVD-RW. Αναγνωρίζει και κάνει format σε δισκάκια DVD+RW, τα γράφει, αλλά όταν πάει να τα παίξει, κολλάει και δεν προχωράει ούτε με fast forward, ενώ και όποτε κάνει fast forward προσωράει πολύ αργά. Άλλες φορές πάλι, δεν αναγνωρίζει το DVD+RW (που μόλις έγραψε) και ζητάει να του κάνει format (initialization). Αν του κάνεις cancel (no) και το ξαναβάλεις το δισκάκι μπορεί να το διαβάσει. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πρόσφατα, με δισκάκια SONY kai SMART&BUY. Υποψιάζομαι κάποια ασυμβατότητα με τα νέα δισκάκια (4x). Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ Στέλιος
P@NT@MAN Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ASE RE FILE k egw ta idia k xeirotera....finalize kanei mono me tama...alla afoy de pirame sony kala na pathoyme!
kpartsi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αγοράστε δισκάκια Verbatim να βρείτε την υγειά σας. Και εγώ είχα πάρα πολλά προβλήματα με δισκάκια TDK, Sony, Philips και ότι άλλη μάρκα μπορείτε να φανταστείτε. Από τότε που πέρασα στα δισκάκια της Verbatim μου λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.