ntg_net Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Σύμφωνοι' date='αλλά πόσες φορές να το κάνω αυτό??Τα νούμερα σε εκείνες τις επιλογές να τα αφήνω πάντα 1??Επίσης εμένα είναι ακριβώς 33.5 sec[/quote'] Εγω ετσι τα ειχα .. default ολα
ntg_net Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 ntg_net' date='na sou po tin amartia mou,den exw metrisei pote,gyrw sta 40' prepei na kanei na fortosei kai antivirus kai ola.to exw skisei to mixanima se varia programata,alla den exw xrisimopoiisei pote bootvis,an kai to exw. ayto pou exw kanei,einai apenergopoiisi tou arxeiou selidopoiisis(pagefile.sys),kai exei ginei arketa pio grigoro to bootarisma. an exeis panw apo 2gb ram,apenergopoiise to kai tha dei.stin arxi tha sou troei kati flasies,alla tha strosi.an den strosei,ksanavale pagefile.sys,alla me ligotera mb[/quote'] εχω 512 και το εχω απενεργοποιημενο (σχεδον παντα , αναλογα τη χρηση των ημερων) και οταν το ενεργοποιω εχω ενα partiotion 3γιγα για το pagefile για να μην με ανακατευει τα data στο partiotion με τα win (κατι σαν το swap partiotion στο linux το εχω) Ωραιο κολπο
Bougas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 εχω 512 και το εχω απενεργοποιημενο (σχεδον παντα ' date=' αναλογα τη χρηση των ημερων) και οταν το ενεργοποιω εχω ενα partiotion 3γιγα για το pagefileγια να μην με ανακατευει τα data στο partiotion με τα win (κατι σαν το swap partiotion στο linux το εχω) Ωραιο κολπο[/quote'] sou kanei tipota kolimata katholou?auto pou ekanes me to partition,einai to kalutero:wink: kana kalo tip gia ram exeis? psaxno sto google,ta pagkosmia rekor boot.den vriskw kati.gnorizei kaneis kana link?
ntg_net Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Στο zip που ανεβασα μεσα εχω ενα reg αρχειακι. Μεσα εκει εχω αρκετα μαζεμενα για διαφορα οπως και για την διαχειρηση της μνημης και συγκεκριμενα στη θεση : [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management] κανα 2-3 κλειδια κανουν καλη δουλεια Μπορεις με copy paste απο το αρχικο reg να τα απομονωσεις σε ενα νεο δικο σου reg και σιγα σιγα οτι δοκιμαζεις και σου κανει το κρατας εκει μεσα. Σε λιγο καιρο θα εχεις το δικο σου tweak που ειναι οπως το θες εσυ και οχι οπως εγω ή ο καθε ενας
ntg_net Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Κανενας με διπυρηνο PC ? δεν εχει κανει κανενας κανενα test ? με AMD ? Intel ?
silencer51 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω διπύρηνο AMD (4200+) και έχω τα ΧP SP2 εγκατεστημένα ενα χρόνο περίπου με άπειρα προγράμματα/drivers κ.λ.π. και τα πάντα ξυλωμένα (themes, 70% των services κ.λ.π.). Απο το enter στο boot loader menu μέχρι usable desktop ειναι κάτι λιγότερο απο 30 δευτερόλεπτα.
GCMH Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μερικές από τις βελτιστοποιήσεις που λέτε αναφέρονται εδώ http://mywebpages.comcast.net/SupportCD/XPMyths.html Την παραπάνω σελίδα την έχω βρει στο forum μας... Να προσθέσω πως καλύτερα το Pagefile σε διαφορετική κατάτμηση εννοώντας σε διαφορετικό δίσκο από τα Windows... Αυτά από το μέτωπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.