antonis_wrx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 καλησπέρα. Ο υπολογιστής μιας φίλης μου έχει το εξής κουλό πρόβλημα: όταν μπαίνει Internet και σε ορισμένες σελίδες (πχ στο yahoo δεν το κάνει) μετά από λίγο κολλάει ο υπολογιστής τελείως. Δεν κουνιέται ούτε ποντικί ούτε τίποτα και φυσικά ούτε λόγος για alt+ctrl+del.. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί (εκτός από την εύκολη λύση του format)? Σε υπόλοιπες λειτουργίες δεν έχει κανένα πρόβλημα ο υπολογιστής. Το σύστημα είναι pentium4 γύρω στα 2GHz με 256mb ram, καλύτερα να μην το φορτώσουμε με xp,ε?
winmik2kx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Αντώνη νομίζω θυμάμαι μια περίπτωση παρόμοια, που τελικά έφταιγε το modem. Το πρόβλημα το παρουσίαζε πάντα ή τώρα τελευταία το κάνει? Με απλό modem 56άρι συνδέεται? Αν είναι εσωτερικό, μήπως πρόσθεσε τελευταία τίποτα νέο hardware? Δοκίμασε πρώτα να δεις αν έχει κανένα μπλέξιμο με τα IRQ (άλλαξε το σε άλλη PCI). Αν παραμείνει το πρόβλημα δοκίμασε με άλλο Modem, κάτι μου λέει ότι στο σπίτι σου πλέον περισσεύει ένα! Αν είναι εξωτερικό usb, παιδέψου λίγο με τους drivers, δες αν κυκλοφορούν και καινούριοι. Πολλές φορές οι usb drivers είναι κακογραμμένοι και δημιουργούν προβλήματα. Τέλος για τα xp, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Παλιά στον 900άρη athlon μου, αλλά με 384Mb ram, έπαιζαν μια χαρά. Από το sp2 και μετά έπεσε κάπως η απόδοση, αλλά και πάλι δεν είχα πρόβλημα. Καλά ξεμπερδέματα!
antonis_wrx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 για τα xp η ram με προβληματίζει. isdn έχει. Από modem ένα usb crypto (δλδ άστα να πάνε από drivers!)
nimik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 για τα xp η ram με προβληματίζει. isdn έχει. Από modem ένα usb crypto (δλδ άστα να πάνε από drivers!) Θα δουλεψει ανετα με xp&256ram,σε σχεση με τα ΜΕ θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.