Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για να τελειωνω τα τραγουδια;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πχ τα τραγουδια των dj οπως του tiesto ακουγονται συνεχομενα. εμενα επειδη δεν μου αρεσουν ολα, αλλα μονο 4 θελω να προσθεσω ενα εφφε στο τελος του καθε τραγουδιου για να δειχνει οτι τελειωνει εκει.. πως θα το κανω;

Δημοσ.

και για να γινω πιο συγκεκριμενος τα 2 εφφε που θελω ειναι το fade και εκεινο με την εκρηξη σε πολλες παραλλαγες αν υπαρχει. με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω;

Δημοσ.

mporeis na to metatrepseis se midi,kai na to epeksergasteis me to reason,kai na to kopseis ekei pou thes,kai na prostheseis kapoio sample,px eksiksi opos thes.

enalaktika,poli kali douleia tha sou kanei kai to cubase-nuendo(peripou 120mb xoris ta samples),kai sou dinei ti dinatotita na ta anoikseis kai se audio,apothikeymeno sto skliro sou.

kalytera omos perimene,na sou proteinei kapoios pou tha kserei ena pio aplo kai pio mikro programa,gia na to kaneis.na kaneis kai pio eykola tin douleia sou:wink:

Δημοσ.

kai me to virtual Dj mporeis episis na to kaneis,kai einai kai poli pio aplo!

anoigeis sto ena player to DJ Tiesto,kai ston allo to sample me tin eksriksi,kai ekei pou thes na teliwsei to tragoudi,xamiloneis tin entasi,kai anebazeis tin entasei ston allo player me ti eksriksi!

ola ayta,exontas patisei stin arxi,rec,oste na sto apothikeysei.

Δημοσ.
και για να γινω πιο συγκεκριμενος τα 2 εφφε που θελω ειναι το fade και εκεινο με την εκρηξη σε πολλες παραλλαγες αν υπαρχει. με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω;

adobe audition pro 2.0 the best!!!

Δημοσ.
το sample υπαρχει στο προγραμμα; γιατι εγω δεν το εχω.

epeidi exw gyro sta 10.000 samples,tha riksw mia matia kai an to brw tha sto stilw.ksekina kai esy kana search sto google.

Δημοσ.

Μαλλον θα τα κανω με το fade γιατι βιαζομαι.. σε 26 ωρες απο τωρα φευγω για 5ημερη..!!

Δημοσ.
πχ τα τραγουδια των dj οπως του tiesto ακουγονται συνεχομενα. εμενα επειδη δεν μου αρεσουν ολα, αλλα μονο 4 θελω να προσθεσω ενα εφφε στο τελος του καθε τραγουδιου για να δειχνει οτι τελειωνει εκει.. πως θα το κανω;

Μη το ξανακούσω αυτό!!!Από δω και πέρα θα σου αρέσουν ΟΛΑ !!

Λίγο περισσότερο σεβασμό στον Tiesto το Θεό... :)

Τώρα όσον αφορά το Virtual DJ,πρόκειται για πολύ δυνατό πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες.Δεν έχω κάνει καμιά διατριβή,βεβαίως,πάνω του αλλά κάνει μπαμ ότι είναι φοβερό πρόγραμμα μίξης.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω κατεβάσει ένα rar αρχείο με 109 effects(όχι samples,έχει διαφορά)για το Virtual DJ.Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα απ'αυτά και είναι πολύ δυνατά...Αρκετά από αυτά νομίζω κάνουν αυτό που θες να κάνεις στα κομμάτια στο τέλος τους.Αν βρω το link για το αρχείο θα σου το δώσω :)

(Παρεπιπτώντως,τώρα κατεβάζω την τελευταία έκδοση του προγράμματος,την 3.4.Ελπίζω να'χει κάτι καλό new...)

Δημοσ.

ναι pls αν το βρεις καντο Post εδω. τωρα θα κατεβασω και το προγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...