LordArthas Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 υπάρχει ένα widget! το istat nano/pro Το εχω δοκιμασει, αλλα δε δειχνει temp στο MacBook Pro...
LordArthas Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Το Apple store ιταλιας μου ειπε οτι η εγγυηση ισχυει για Ελλαδα και οτι δε χρειαζεται η «αποδειξη» αλλα αρκει το serial.
Cue Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 LordArthas, το θέμα δεν είναι το τι σου λέει η Apple αλλά τι υποστηρίζει η Rainbow :/
LordArthas Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 LordArthas[/b'], το θέμα δεν είναι το τι σου λέει η Apple αλλά τι υποστηρίζει η Rainbow :/ Το γνωριζω Οταν γυρισω Ελλαδα και πριν αγορασω την 3η εγγυηση Apple, θα ρωτησω αν ισχυει τη Rainbow.
LordArthas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Χθες εκανα το πρωτο μου XviD, μεσω του προγραμματος D-Vision. Το DVD ηταν διαρκειας 1h 30', single layer, γυρω στα 3,5gb. Το XviD: Video: 2 pass Quality: best/slow Dimensions: 720x528 Bitrate: 1549 kbit/sec Final size: 1093,81MB Audio: mp3 128kbps stereo Συνολικος χρονος για το encoding: 3h 13' με χρηση και των 2 cores (το D-Vision εχει μια option για χρηση ενος ή και των 2 cores). Επισης, η ram ειναι στα 512mb (δε μου εχει φτασει ακομη το 1gb) και το encoding δεν εγινε απο το σκληρο δισκο, αλλα κατευθειαν απο το DVD. Δεν εχω ιδεα αν αυτο ειναι πολυ ή λιγο (1ο μου XviD), απλα αναφερω το χρονο που χρειαστηκε, ετσι ωστε καποιοι που ξερουν να δουν την επιδοση του Dual Core.
LordArthas Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Σημερα εφτασε και η Crucial 1gb. Εν αντιθεση με την Corsair, την οποια πουλησα στο ebay, δουλευει μια χαρα Τελος, παρεα στο MacBook μου κανει πλεον απο σημερα και ενα Wireless Apple Keyboard (€54). Το 2ο δηλ, γιατι το πρωτο ηταν ελατωματικο και το εστειλα πισω προχθες.
ManosBar13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Αν θέλω να αγοράσω ένα MacBook Pro (αγγλική έκδοση) συμφέρει να το πάρω από rainbow ή από κανένα amazon.com;; Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τα μεταφορικά αλλά απ'ότι βλέπω στο Amazon για κάποιο λόγο το MacBook Pro είναι περίπου 150 Euro φθινότερο...
LordArthas Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 To amazon, στελνει Ελλαδα; Τελωνειο, πληρωνεις; Οι τιμες της Rainbow απο οσο ξερω ειναι τσιμπημενες...
sotirisl Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 εγώ πάντως προτίμησα systemgraph... παρήγγειλα Μεγάλη Πέμπτη και το είχα Πέμπτη του Πάσχα. απόλυτα ικανοποιημένος από εξυπηρέτηση
mjmj Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Επειδη λετε καλα λογια για την Systemgraph, κι επειδη δεν εχω δει ακομη απο κοντα mac, λετε να πηγαινα να δω απο κοντα κανενα macbook pro? Θα μου κανουν μια μινι γνωριμια με mac να δω κι εγω απο κοντα αυτα τα υπεροχα μηχανακια?
sotirisl Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 ναι θα σου κάνουν παρουσιάση απλά πάρε τηλέφωνο πρώτα για να κλείσεις ραντεβού. Το μαγαζί είναι πολύ κοντά στην στάση Κατεχάκη (μετρό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.