LordArthas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μερικες φωτογραφιες απο την αφιξη του mac μπορειτε να τις βρειτε ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Einai porosi, einai tromero, einai apisteuto!!!! Vlepontas tis fotos xamogelaga san na itan diko mou!!! No comments...apla MAC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Τι να πω εγω που το καμαρωνω συνεχως! Νομιζω το «απλα MAC» τα λεει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaNt0M Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Απλώς καλορίζικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Σε ζηλέυω! Ας έρθουν τα MacBook να χτυπήσω κι εγώ το πρώτο μου Apple!! Άντε καλή μου, αργείς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pythagoras Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Σε ζηλέυω!Ας έρθουν τα MacBook να χτυπήσω κι εγώ το πρώτο μου Apple!! Άντε καλή μου' date=' αργείς!![/quote'] Μα πότε θα έρθουν επιτέλους..... Μου είχαν πει για 1 απριλίου το αργότερο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Σύμφωνα με rumor sites, μάλλον θα σκάσουν μύτη πριν το καλοκαίρι... Τώρα, ό,τι ξέρεις, ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ας έρθουν τα MacBook να χτυπήσω κι εγώ το πρώτο μου Apple!! Κι εγω αυτα περιμενα, αλλα αφου αργουσαν «βολευτηκα» με το Pro :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Είναι κούκλα, να το χαίρεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ευχαριστω παρα πολυ ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Σκεφτομαι να του προσθεσω ram. Τα mac απο ο,τι ξερω ομως εχουν προβλημα με καποιες μαρκες-μοντελα απο ram. Εχετε να προτεινετε κατι; Εχω βρει την 1gb Corsair Value, €118. Αξιζει; Θα ειμαι ομως σιγουρος οτι θα δουλευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Έβαλα KINGSTON 1GB και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι η CORSAIR θα'ναι επίσης απροβλημάτιστη. Γενικά αποφεύγουμε μάρκες "μ' έκαψες". Οι επώνυμες μάρκες δεν έχουν προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Τελικα παρηγγειλα την Corsair. Θα την εχω την Πεμπτη. Ιδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 παιδιά εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω από systemgraph. έχει αγοράσει κανείς υπολογιστή από εκεί; τι να προσέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 ΕΔΩ μπορειτε να διαβασετε ενα mini-review που προσπαθησα να κανω Σημερα βγηκε και 2ο fw update: v.1.0.1. Δεν γνωριζω τι βελτιωσεις εχει. Εκανα install και η Boot Rom αλλαξε απο v.110055.B02 σε 110055.B03. @sotirisl: Απο ο,τι εχω διαβασει εδω στο forum, ειναι οκ το systemgraph. Καλυτερα ομως να σου απαντησει καποιος που εχει αμεση εμπειρια μαζι τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.