LordArthas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Βαρεθηκα-πλεον δε γινοταν να περιμενω το ibook-intel καθοτι μου χρειαζεται notebook. Πηρα λοιπον κατι δανεικα κι αγυριστα ( ) απο φιλους και μολις παρηγγειλα το MacBook PRO 1,83. Τελικη τιμη educational €1.986 (κανονικη στο italian store €2.159). Δεν προσθεσα τιποτε αλλο στο βασικο εξοπλισμο. Αργοτερα θα προσθεσω 1gb μνημη και ισως modem usb για οταν γυριζω ελλαδα, αν και δεν ειμαι σιγουρος αφου σε 1 χρονο τελειωνω και μολις επιστρεψω θα βαλω dsl. Το site Apple, μου δινει αποστολη εως τις 03-04-06, οποτε πιστευω γυρω στις 10-04-06 να το εχω στα χερια μου! Αρχιζω και μετραω τις μερες, τις ωρες, τα λεπτα, τα δευτερολεπτα. Ειναι το πρωτο μου mac και ειμαι σιγουρος οτι θα μεινω υπερευχαριστημενος. Οταν φτασει θα γραψω εντυπωσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtsaop Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 File LordArthas kaloriziko! Epeidh 8elw ki egw na parw to macbook pro h apo agglia h apo amerikh!! Mhpws ksereis ti 8a paiksei me thn eggyhsh otan me to kalo gyriseis Ellada? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Thnx Απο ο,τι ξερω, η Rainbow δεν αναγνωριζει την εγγυηση. Δεν ανησυχω γιατι το χρονο της εγγυσης θα ειμαι Ιταλια. Το θεμα ειναι αν αγορασω αργοτερα το Apple Care (3της εγγυηση), που ΔΕΝ αναγνωριζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 χεχε σιγά μη πάθει τίποτα!!! αντέχουν! αν κάτι πάει στραβά ε τόσο στραβά υπάρχουν και τα service manual με το καλό lordArthas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Αν το σκεφτει παντως κανεις, ειναι τραγικο που η μητρικη εταιρια αναγνωριζει εγγυηση και η αντιπρωσοπεια της στην Ελλαδα, οχι... Τεσπα, για την ωρα δε θελω να σκεφτομαι το ενδεχομενο να βγαλει προβλημα (αν και καποια προβληματα εχουν ακουστει, ελπιζω το δικο μου να ειναι οκ). Ουτως η αλλως, εχω 1 χρονο στη διαθεση μου για να αποφασισω τι θα κανω Να'σαι καλα xalia. Αντε και να μπορουμε να ανταλλαζουμε αποψεις-αποριες σαν χρηστες πλεον. Μιλαω για εμενα, αφου εσυ εισαι «παλιος» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Το μονο που ευχομαι ειναι να μην εχει τα γνωστα προβληματα «βουητων»... Αν και για να ειμαι ειλικρινης και να τα εχει, τo στελνω παλι πισω και αναμενω αλλο notebook. Δεν μπορει, το 32ο θα ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μολις ειδα οτι το εστειλαν! ΤΝΤ International Express, μαλλον απο Κινα Δε μου εχουν στειλει ακομη το mail, ουτε το tracking της TNT δουλευει, αλλα στο site δειχνει οτι εσταλθει σημερα 27/03/2006 και εχει και τον αριθμο αποστολης Estimated Delivery Date: 03 Apr 2006 (Subject to change) Ιδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Με το καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 LordArthas τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Ακομη ταξιδευει το notebook, ενω μου εστειλαν χθες το mail με την επιβεβαιωση της αποστολης. Δεν εχει αλλαξει τιποτε στο status order: "In Transit to Customer - Shipment on Schedule". Νομιζω οταν φτασει Ευρωπη, αν δεν κανω λαθος Ολλανδια, θα το ενημερωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Οριστε και ενα screenshot απο το site της Apple: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Υπαρχουν νεωτερα: Αρχισε να δουλευει το tracking της ΤΝΤ και λεει οτι σημερα ξεκιναει απο Sanghai. Ανανεωθηκε και η σελιδα της Apple, εχοντας πλεον σαν ημερα παραδοσης την Τεταρτη 06-04-06. Αντε να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Τελικα που κατασκευαζονται τα macbook? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Sanghai, συναρμολογουνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virtual Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Αν το σκεφτει παντως κανεις' date=' ειναι τραγικο που η μητρικη εταιρια αναγνωριζει εγγυηση και η αντιπρωσοπεια της στην Ελλαδα, οχι...Τεσπα, για την ωρα δε θελω να σκεφτομαι το ενδεχομενο να βγαλει προβλημα (αν και καποια προβληματα εχουν ακουστει, ελπιζω το δικο μου να ειναι οκ). Ουτως η αλλως, εχω 1 χρονο στη διαθεση μου για να αποφασισω τι θα κανω Να'σαι καλα xalia. Αντε και να μπορουμε να ανταλλαζουμε αποψεις-αποριες σαν χρηστες πλεον. Μιλαω για εμενα, αφου εσυ εισαι «παλιος» [/quote'] H rainbow den einai antiproswpeia tis apple... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.