cger Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μήπως γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα μαθηματικών μόνο για δημιουργία κλασμάτων, πινάκων , ριζών, εκθετών κλπ. Δε θέλω να δημιουργώ συναρτήσεις ή καμπύλες μέσα από το πρόγραμμα μόνο τα βασικά. Μήπως γίνεται αυτό και μέσω του word?
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Στο Word: Εργαλεία >> Προσαρμογή >> Εντολές Από εκεί επιλέγεις από την λίστα το "Εισαγωγή". Από την διπλανή λίστα "κατεβαίνεις" μέχρι να βρεις το "Επεξεργασία εξισώσεων". Με το ποντίκι "σέρνεις" το εικονίδιο στην μπάρα με τα εργαλεία. Μετά κάνοντας κλικ σου ανοίγει το παράθυρο με τις εξισώσεις. Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την επιλογή αυτή, αλλιώς χρειάζεσαι το δισκάκι με το Office.
takistmr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Νομιζω οτι το προγραμμα που ψαχνεις ειναι το Mathtype. Μ' αυτο θα μπορεις να γραψεις οποιαδηποτε μαθηματικη μορφη στα προγραμματα του Office. Η σελιδα της κατασκευαστριας εταιριας είναι http://www.dessci.com/mathtype/
Boban Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 το mathtype και η επεξεργασία εξισώσεων ειναι μόνο για απεικονιση των τύπων σε κειμενο και οχι για να σου κάνει πραξεις αλλιώς mathcad.
cger Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δεν θέλω να μου κάνει πράξεις μόνο δήλωση εξισώσεων και τέτοια.
nontasg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δεν θέλω να μου κάνει πράξεις μόνο δήλωση εξισώσεων και τέτοια. Με το Mathtype θα είσαι οκ :-D
antonis_wrx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 από word: insert --> object --> Microsoft Equation 3.0 (αν δεν υπάρχει εγκατέστησε το, είναι στο cd του office (στα xp, 2003 τουλάχιστον είναι).
vagpap Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 to mathtype einai san to mathcad?kalo? Καμία σχέση. Το Mathtype μοιάζει με τον Equation Editor που έχει το Word.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.