pirates4ever Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Έχω μιά ταινία σε μορφή .avi με ενσωματωμένους υπότιτλους (ένα αρχείο όλα μαζί).Υπάρχει περίπτωση με κάποιο πρόγραμμα σαν το Virtual Dub να αφαιρέσω τους υπότιτλους και να μείνει μόνο το video;
pirates4ever Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Το GSpot μου το εμφανίζει σαν .avi αρχείο,οπότε φαίνεται πως ατύχησα.Αν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει,ευπρόσδεκτος.Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια.
megamak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 avi αρχεία είναι τα περισσότερα, το θέμα είναι με ποιον codec έχει κωδικοποιηθεί. Κάνε στο αρχείο δεξί κλικ->Ιδιότητες, και δες τον codec του. Αν είναι divx, τότε πες στο φίλο από πάνω να σε βοηθήσει.
ntg_net Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 γινεται με το Virtual Dub ακολουθα Video - Filters - Add (εδω μπορεις να βρεις πολλα plugin *.vdf) δες ενα απο τα γνωστα http://insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=3355&stc=1&d=1143339809 virtualdub.JPG Ενα αλλο καλο αλλα οχι δωρεαν ειναι το Video Charge Pro που και αυτο το κανει και με wizard
pirates4ever Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Eυχαριστώ πολύ φίλε!Βρήκα και κατέβασα ένα plugin πού λέγεται MSU Subtitle remover.Μετά τί κάνω;Φορτώνω το plugin όπως μου είπες και κάνω File-> Save as AVI;Αν μπορείς βοήθησε γιατί με την επεξεργασία video δεν τα πάω καλά.Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για ότι μου είπες μέχρι τώρα.
kastel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Eυχαριστώ πολύ φίλε!Βρήκα και κατέβασα ένα plugin πού λέγεται MSU Subtitle remover.Μετά τί κάνω;Φορτώνω το plugin όπως μου είπες και κάνω File-> Save as AVI;Αν μπορείς βοήθησε γιατί με την επεξεργασία video δεν τα πάω καλά.Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για ότι μου είπες μέχρι τώρα. Δες εδώ για να καταλάβεις πως δουλεύει http://www.compression.ru/video/subtitles_removal/index_en.html
kallair Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 avi αρχεία είναι τα περισσότερα, το θέμα είναι με ποιον codec έχει κωδικοποιηθεί. Κάνε στο αρχείο δεξί κλικ->Ιδιότητες, και δες τον codec του. Αν είναι divx, τότε πες στο φίλο από πάνω να σε βοηθήσει. den einai thema codec, alla einai thema container. to .avi opos k to .mvk alla k to .divx einai containers. to avi den epitrepei selectable ipotitlous se antithesi me ta alla 2 pou anefera. to avi mporei na exei video pou na einai ftiagmeno me to wm9 mporei na einai kai divx i xvid kai xilia dio alla. to container einai auto pou kanei tin diafora, oxi to codec pou xrisimopoiisame gia tin kodikopoiisi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.