tade_efi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 καλημερα εχω δυο προβληματα 1)αναπαραγω ενα αρχειο avi και ενα αρχειο srt απο τον ιδιο φακελο με χρηση του windows media player και windvd με το ιδιο ονομα(δηλαδη:equilibrium για αρχειο βιντεο και equilibrium για αρχειο srt) με αποτελεσμα να μου εμφανιζονται οι υποτιτλοι δυο φορες η μια προταση πανω απο την αλλη με την ιδια γραμματοσειρα.κανονικοι κλωνοι.τι πρεπει να κανω για τα εμφανιζει σωστα? 2)αναπαραγω παλι ενα αρχειο avi και ενα srt απο τον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα και οι υποτιτλοι ειναι τοσο μεγαλοι που οταν οι προτασεις ειναι μακριες σχηματιζουν ενα πραγμα σαν ποιημα και πιανουν μερος της ταινιας που παρακολουθω.σιγουρα θα μου πειτε να αλλαξω γραμματοσειρα και να χρησιμοποιησω το subtitle workshop ή καποιο αλλο προγραμμα υποτιτλων.το θεμα ειναι ομως πως ακριβως και που να επεμβω.αλλωστε νομιζω οτι το subtitle workshop δεν ποστιριζει Ελληνικους υποτιτλους!!!!!! αααααααααα!!!!!!οσον αφορα το πρωτο ζητημα με χρηση του windows media player πρεπει να απενεργοποιησω απο το πεδιο αναπαραγωγη τους υποτιτλους και λεζαντες γιατι διαφορετικα μου εμφανιζονται 3 φορες. ευχαριστω εκ των προτερων
kallair Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 ego aplos xrisimopoio to vobsub k exo tous ipotitlous idio onoma me tin tainia kai tous fortonei to directvobsub. to equilibrium proti fora to akouo. me to vobsub exei epilogi na allakseis toin grammatoseira k to megethos tis.
nontasg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 καλημερα εχω δυο προβληματα 1)αναπαραγω ενα αρχειο avi και ενα αρχειο srt απο τον ιδιο φακελο με χρηση του windows media player και windvd με το ιδιο ονομα(δηλαδη:equilibrium για αρχειο βιντεο και equilibrium για αρχειο srt) με αποτελεσμα να μου εμφανιζονται οι υποτιτλοι δυο φορες η μια προταση πανω απο την αλλη με την ιδια γραμματοσειρα.κανονικοι κλωνοι.τι πρεπει να κανω για τα εμφανιζει σωστα? 2)αναπαραγω παλι ενα αρχειο avi και ενα srt απο τον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα και οι υποτιτλοι ειναι τοσο μεγαλοι που οταν οι προτασεις ειναι μακριες σχηματιζουν ενα πραγμα σαν ποιημα και πιανουν μερος της ταινιας που παρακολουθω.σιγουρα θα μου πειτε να αλλαξω γραμματοσειρα και να χρησιμοποιησω το subtitle workshop ή καποιο αλλο προγραμμα υποτιτλων.το θεμα ειναι ομως πως ακριβως και που να επεμβω.αλλωστε νομιζω οτι το subtitle workshop δεν ποστιριζει Ελληνικους υποτιτλους!!!!!! αααααααααα!!!!!!οσον αφορα το πρωτο ζητημα με χρηση του windows media player πρεπει να απενεργοποιησω απο το πεδιο αναπαραγωγη τους υποτιτλους και λεζαντες γιατι διαφορετικα μου εμφανιζονται 3 φορες. ευχαριστω εκ των προτερων Καλησπέρα.Για αναπαραγωγή ταινιών avi με δυνατότητα προσθήκης εξωτερικών υποτίτλων προτείνω να κατεβάσεις το bsplayer εδώ : http://www.soft32.com/download-BSPlayer-547-5.html Για να μην εμφανίζονται διπλά οι υπότιτλοι καθώς βλέπεις την ταινία,πρέπει να μην έχουν και το avi και το αρχείο των υποτίτλων το ίδιο ακριβώς όνομα. π.χ.αν έχεις την ταινία "final destination 3" ονόμασε τους υπότιτλους "final destination iii".Τότε θα βγαίνουν μόνο μια φορά οι υπότιτλοι.Επίσης,όσον αφορά το δεύτερο πρόβλημα που ανέφερες,το bsplayer έχει δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους γραμματοσειράς των υποτίτλων καθώς και πολλές ακόμα δυνατότητες.Κατέβασε το λοιπόν και θα με θυμηθείς. :mrgreen:
tade_efi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 σχετικα με τις προτασεις που εκανε ο φιλος nontasg και συγκεκριμενα με την ονομασια των αρχειων, το δοκιμασα αλλα τζιφος.τι εκανα?το αρχειο υποτιτλων το αλλαξα σε 1)equilibriuM 2)equilibrium2 3)equilibrium test ομως καμμια αλλαγη.μαλιστα στις επιλογες 2 και 3 που σημειωσα δεν τους εμφανιζε καθολου
nontasg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 σχετικα με τις προτασεις που εκανε ο φιλος nontasg και συγκεκριμενα με την ονομασια των αρχειων, το δοκιμασα αλλα τζιφος.τι εκανα?το αρχειο υποτιτλων το αλλαξα σε 1)equilibriuM 2)equilibrium2 3)equilibrium test ομως καμμια αλλαγη.μαλιστα στις επιλογες 2 και 3 που σημειωσα δεν τους εμφανιζε καθολου Άμα χρησιμοποιήσεις το bsplayer,λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα...:| :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.