Jimmy_BlinD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Θέλω ένα πρόγραμμα να μου αναφέρετε , κάτι σαν το TuneUp Utilities 2006 (δεν ξέρω εαν είναι καλό ή οχι) το οποίο να φροντίζει να διατηρεί τον Η/Υ μας σε <<φόρμα>> , δλδ να εντοπίζει διάφορα Registry Invalid , να κάνει διάφορα Scan για τυχόν errors & bugs , ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του συστήματος... στην ταχύτητα πχ του υπολογ. Επειδή έχω το TuneUp Utilities 2006 με WinXP , SP2 μου ψιλοκολάει το σύστημα ... κ δεν ξέρω γιατί φταίει , όταν εννοώ ψιλοκολάει , αργεί κανα 2λεπτο να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή.... Μήπως έσβησα κανα registry , η τπτ αλλο μέσω του TuneUp ... και κολάει... Any solutions?
ntg_net Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Για μενα η επιλογη σου ειναι η καλυτερη. Δοκιμασα αρκετες αλλες εφαρμογες που πολλες φορες εκαναν το pc μου να θελει format αναγκαστηκα. Εχω κανα 20-25 μηνες χρησιμοποιω καθημερινα το TuneUp γιατι κανω install & unistall τουλαχιστων 10 εως 30 προγραμματα και ειμαι ευχαριστημενος. Φυσικα καμια εφαρμογη δεν κανει την δουλεια που κανεις χειροκινητα στη registry , αλλα και που θα σε παρει ωρες
kouzoulos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Φυσικα καμια εφαρμογη δεν κανει την δουλεια που κανεις χειροκινητα στη registry ' date=' αλλα και που θα σε παρει ωρες[/quote'] gia dokimase to RegCleaner 4.03 by jouni vuorio , phgaine sto tools/registry cleanup/do them all!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 ναι αλλά απο τότε που το εγκατέστησα και έκανα τα πρώτα scans και cleans , άρχισε να σέρνεται το pc... δλδ , το πρόγραμμα τρώει πολύ cpu απ οτι φαίνεται... τι άλλο να φταίει...
Bougas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 ναι αλλά απο τότε που το εγκατέστησα και έκανα τα πρώτα scans και cleans , άρχισε να σέρνεται το pc... δλδ , το πρόγραμμα τρώει πολύ cpu απ οτι φαίνεται... τι άλλο να φταίει... einai makran,to pio elafri programa pou evala pote sto pc mou.sigoura,kati allo fteei.einai apisteyta elafri programa,gia tin katigoria tou!kai kanei poli kali douleia.
ntg_net Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 kouzoulos το εχω δοκιμασει .. Γνωμη μου ειναι οτι το TuneUp ειναι κλασεις ανωτερο.. και ειναι και σε αλλη κατηγορια καθως το TuneUp ειναι ολοκληρη σουιτα Απο κει και περα ο καθενας διαλεγεις και παιρνει .. Jimmy_BlinD την cpu που την τρωει ? το εχεις παντα ανοιχτο ? ποιες λειτουργιες του χρεισιμοποιεις ?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 όλες τις λειτουργίες του , εχει 3 εικονίδια στην Task Bar... ΄ Τέλως πάντων , θα δοκιμάσω κ το manager και θα δω... Thanks πάντως
MrTryANalyzer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Για κοίταξε για κανα spyware. Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον ntg_net Επίσης ανέβασε και ένα log από το HijackThis
ntg_net Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 όλες τις λειτουργίες του ' date=' εχει 3 εικονίδια στην Task Bar... ΄Τέλως πάντων , θα δοκιμάσω κ το manager και θα δω... Thanks πάντως[/quote'] Εγω δεν χρησιμοποιω τπτ real time , δεν ειναι τιποτα φορτωμενο απο ολη την σουιτα του TuneUp Αν θελω κατι , μονο τοτε το χρησιμοποιω.Κυριως το Undelete , StartUpManager, SystemControl , SystemOptimizer , WinStyler , OneClickMaintenance(καθε μερα) RegistryDefrag (μια φορα το μηνα)
apaixtos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 System Mechanic 5 Professional.poli kalo sunolika...
Bougas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 System Mechanic 5 Professional.poli kalo sunolika... exei bgei kai to 6:) poli vari omos to system mechanic!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 μπορεί κάποιος να κάνει attach to HijackThis ? Ωστε να μπορέσω κ γω στη συνέχεια να ανεβάσω ένα log file?
panoulis23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 re paidia gia rixte mia matia sto diko mou logfile apo to hijackthis yparxei kati periergo ? hijackthis.txt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.