Προς το περιεχόμενο

Θέλω τη δική μου ανάλυση.

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μιά tft οθόνη 17' καί εκτιμώ ότι θα με βόλευε μιά ανάλυση 1150x920.Γίνεται να την φτειάξω αφού δεν υπάρχει στις προρυθμισμένες καταστάσεις?

Οι προδιαγραφές τού monitor είναι βέβαια 1280x1024.Άρα είμαι μέσα στά λειτουργικά όρια τού κατασκευαστή.

Δημοσ.

Εξαρτάται ποιά κάρτα γραφικών έχεις. Για παράδειγμα η nVidia υποστηρίζει αυτή την λειτουργία. Μπορείς να ορίσεις custom αναλύσεις. Αλλά ποιός ο λόγος να βάλεις μια τέτοια ανάλυση. Ειδικά το κείμενο στην οθόνη σου θα φαίνεται πολύ περίεργα μιας και οι οθόνες tft δείχνουν τέλεια μόνο στην native ανάλυσή τους σε αντίθεση με τις οθόνες crt που δείχνουν το ίδιο παντού.

Δημοσ.
Εξαρτάται ποιά κάρτα γραφικών έχεις. Για παράδειγμα η nVidia υποστηρίζει αυτή την λειτουργία. Μπορείς να ορίσεις custom αναλύσεις. Αλλά ποιός ο λόγος να βάλεις μια τέτοια ανάλυση. Ειδικά το κείμενο στην οθόνη σου θα φαίνεται πολύ περίεργα μιας και οι οθόνες tft δείχνουν τέλεια μόνο στην native ανάλυσή τους σε αντίθεση με τις οθόνες crt που δείχνουν το ίδιο παντού.

Συμφωνώ αλλά μού φαίνονται πολύ μικροί οι χαρακτήρες στην native ανάλυση.Μπορώ να κάνω κάτι εκεί?

Να σού πω με ποιό σκεπτικό προτιμώ την ανάλυση πού είπα πριν.Αν κάνεις τη διαίρεση 1280/1024 βρίσκεις 1,25.Το ίδιο βρίσκεις με 1150/920.Με καμμία άλλη από τις προτεινόμενες αναλύσεις τού κατασκευαστή δεν παίρνω αυτό το λόγο.Οπως ξέρουμε δεν δημιουργούνται παραμορφώσεις των εικόνων αν ο παραπάνω λόγος συμφωνεί με το λόγο διαστάσεων της οθόνης μας(μιλάμε γιά screen area).

Ετσι λοιπόν θα έχω μεγαλύτερους χαρακτήρες ,όχι παραμόρφωση των εικόνων απλά λίγο μικρότερη λεπτομέρεια.

Θα ήθελα να απαντήσουν περισσότερα παιδιά πάνω σ αυτό γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό να μην καταπονούνται τα μάτια μας

Σημειώνω ότι δεν με απασχολούν τα παιχνίδια όπου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, ίσα -ίσα όσο πιό υψηλή τόσο πιό καλή ανάλυση εκεί γιατί δεν επικεντρώνεις κάπου στην οθόνη.

edit:

Έχω μιά κάρτα Radeon 9600pro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...