Προς το περιεχόμενο

προταση για παιχνιδια ww2

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Παιδια ειμαι νεος και θελω τη συμβουλη σας.Εχετε να προτεινετε κανενα καλο παιχνιδι ww2στυλ call of duty για pc?εστησα ενα καινουργιο συστημα και θελω να δω τις πληρεις δυνατοτητες του.Απο χαρακτηριστικα ειμαι οκ (καρτα γραφικων nvidia 6600, 200 gb σκληρος κτλ.

Ειχα ακουσει για καποιο με αεροπλανα του β παγκοσμιου καθως κα για το battlefield αν και μου ειπαν οτι εινα παλιο.

καθε προταση ευπροσδεκτη.

Δημοσ.
gia na deis dinatotites tou pc' date='vale F.E.A.R,

gia kalo paixnidaki proteino medal of honor European Assault[/quote']

Το European Assault ειναι για κονσολες,Ισως εννοεις το Pacific Assault

Δημοσ.

παιδια το call of duty 1 το εχω τερματισει ενω το 2 το επαιξα προσφατα στο xbox360 και μου φανηκε ψιλομετριο(ως προς το χειρισμο ενοοω τα γραφικα ηταν οκ.

Εκανα ψαχνοντας μια λιστα και θελω τη γνωμη σας

battlefield 2

pacific fighters

silent hunter 3

boiling point road to hell

ενταξυ το τελευταιο δεν ειναι ww2 game.

Ποια η γνωμη σας

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκανα ψαχνοντας μια λιστα και θελω τη γνωμη σας

battlefield 2

pacific fighters

silent hunter 3

boiling point road to hell

ενταξυ το τελευταιο δεν ειναι ww2 game.

Ποια η γνωμη σας

Ενδιαφέρουσα λίστα, κυρίως γιατί περιλαμβάνεις το SH3, που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με το "μπαμ-μπουμ" των FPS. Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά, το SH3 έχει τρομερό ενδιαφέρον ΑΝ σου αρέσουν τα υποβρύχια και είσαι διατεθειμένος να μπεις στη λογική του υποβρυχιακού πολέμου (πολύ ώρα κάτω από το νερό, δυνατότητα να το παίξεις σε απόλυτα πραγματικό χρόνο, πλήρωμα με βάρδιες, τορπίλες που δε σκάνε-ειδικά στην αρχή του πολέμου). Έχουν βγει και σημαντικά patch για το SH3, βελτιώσεις κτλ. Η κοινότητα στα official fora είναι καλή -αν και θα βρεις και φανατικούς-ελιτιστές που είναι κάπως εκνευριστικοί αν ρωτήσεις κάτι που το θεωρούν "βλακεία" (εκεί να δεις κόλλημα με το search), αλλά αυτό το βρίσκεις παντού.

Εφόσον έχεις ώρα να διαθέσεις, θα έλεγα το SH3. Αλλά δεν είναι να παίζεις μισή ώρα και να το αφήνεις, δε θα προχωρήσεις.

Αν σε ενδιαφέρουν wargames για δεύτερο παγκόσμιο σε operational/tactical επίπεδο, ρίξε μια ματιά και στο wargamer.com για ιδέες.

Δημοσ.

Loipon to site einai fobero oso anafora to sh3 exo akoysei kai ego kala logia, apremferh me ayta poy les.Einai ontos perissotero strathgikh kai ligotero drash alla einai ok.Mia erothsh asxeth:An to noikiaso apo to video club ths geitonias moy poy to brhka tha mporo na to paijo afoy to epistrepso h na kano back up se cd h tha xreiazetai na to bazo kathe fora sto dvd opote sthn periptosh ayth na to agoraso.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το SH3 ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών που χρησιμοποιούν το σύστημα προστασίας Starforce. Χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, το Starforce ΑΠΑΙΤΕΙ την παρουσία του αυθεντικού DVD που το διαβάζει κάθε φορά για να τρέξει το παιχνίδι. Προσωπικά, θεωρώ ότι οι σοβαρές προσπάθειες που συνοδεύονται από καλή υποστήριξη του προγράμματος αξίζουν επιβράβευση. Εξάλλου, το play.com το πουλάει 16 ευρώ και το στέλνει δωρεάν, ενώ το add-on, που προσθέτει αρκετά σημαντικά στοιχεία, έχει πιο τσουχτερή τιμή (29 ευρώ). Πάντως, 16 ευρώ για το καλύτερο submarine simulator δεν είναι εξωφρενικό. Δύο εισητήρια στο σινεμά με ποπκορν κάνουν περισσότερο...

Υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι το Starforce τους έχει κάνει άνω κάτω τα pc. Προσωπικά, έχω αρκετούς τίτλους που το χρησιμοποιούν και δεν είχα ως τώρα κανένα πρόβλημα -αλλά δεν είμαι μέγας γνώστης για να ξέρω αν και κατά πόσο επιβαρρύνει το σύστημα. Γεγονός είναι ότι το Starforce δεν απεγκαθίσταται μαζί με το παιχνίδι, οπότε θα χρειαστεί το ειδικό utility που διαθέτει η εταιρία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Για οσους δεν το ξερουν βγαινει Silent Hunter 4 γιαυτο το 3 εχει πιασει πατο.

Έχω ακούσει για 4ο τρίμηνο του 2006, άρα έχουμε χρόνο...εκτός αυτού, βέβαια, μεσολαβεί Oblivion, HOMM5 και αν περισέψει χρόνος περιμένει το GalCivII, Space Rangers 2 και βλέπουμε. Να είχαμε και κανένα νέο για το Fallout 3 :mrgreen:

Δημοσ.

Απο οσο ξερω δεν θα βγει Fallout 3 οπως το ξεραμε τουλαχιστον αφου τελευταια φορα που ακουσα για αυτο τον τιτλο 2 χρονια πριν ακουσα πως σκεφτονται να το κανουν σαν το Star Wars Knights Of The Republic.

Δημοσ.

Η τιμη μου φαινεται λογικοτατη το starforce με προβληματιζει.δεν ενθουσιαζομαι με την ιδεα να εχω εγκατεστημeνη στον υπολογιστη εφαρμογη μη απεγκαταστησιμη.

Επι ευκαιρια στο play com αναφερει οτι το silent hunter 4 ερχεται 01/06 οποτε μπορει να περιμενω και να παω κατευθειαν στο νεο.

Οπως και να χει ευχαριστω για τιw συμβουλες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Starforce σαφώς και αφαιρείται, απλά είπα ότι το uninstall είτε του προγράμματος είτε των windows δεν το κάνει αυτόματα, χρειάζεται ένα μικρό utility που το δίνει η εταιρία (αλλά υπάρχει και στα sites αρκετών εταιριών που έχουν το Starforce στα παιχνίδια τους).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του SH4 όπως τη δίνει το play.com είναι λάθος (αν έβγαινε το παιχνίδι σε δύο μήνες σίγουρα θα υπήρχε box cover και περισσότερες πληροφορίες). Η Ubisoft (παραγωγός) στο site της δίνει τέταρτο τρίμηνο του 2006 -δηλαδή, πολύ πιθανόν και τα Χριστούγεννα ή Νοέμβριο το νωρίτερο.

Πάντως, το SH3 είναι πολύ καλό και με το (τσουχτερό) add-on γίνεται πολύ καλύτερο (σωστή χρήση υδροφώνων, περισσότερα σκάφη και λιμάνια).

Χμμ, ακούγομαι σαν διαφήμιση της ubisoft, οπότε σταματάω εδώ. ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...