Προς το περιεχόμενο

vlepoun ta minimata mou

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
den paizei na min xseroume stin ellada gia kapoia programmata pou exso na einai pio diadedomena?

Φίλε Stavi...ανήκω σε εκείνους που δε θα είχαν καμία δυσκολία να σου απαριθμήσουν χίλια δυο παραδείγματα για την υπάναπτυξη της χώρας, αλλά μη φτάνουμε και σε ακρότητες. Δεν είμαστε κανένα εκτοκοσμικό χωριουδάκι στο τέλος του πουθενά που δεν έχει επαφή με τον έξω κόσμο, για να σου δημιουργούνται τέτοιες υπερβολικές απορίες. Τι μπορεί να ξέρει δηλαδή παραπάνω ο μέσος Γερμανός που να μην το γνωρίζει έστω ένας Έλληνας διά μέσου του διαδικτύου?

Ψυχραιμία! ;)

Δημοσ.

yparxei ena prog gia kinhta to opoio mesw bluetooth se kapoies syskeves mporei na tis "spaei" k na katevazei sto kinhto pou thn trexei ta mynhmata-shmeiwseis k epafes.

gia ta ypoloipa den gnwrizw kati.

Δημοσ.

Τα ίδια τραβάει κι ένας ξάδελφός μου...δράμα σκέτο!

Και καλά από τα μηχανήματα...αργά ή γρήγορα τα ανακαλύπτεις και τα εξουδετερώνεις. Με τους τηλεπαθητικούς τι κάνουμε ρε μάγκες?

Δημοσ.
ακριβώς φιλε, έχουν βαλθει να με καταστρέψουν

Kατ'αρχας, με τον μελοδραματικό τρόπο που έγραψες ρισκάρεις το να προκαλείς άτομα να σε δουλεύουν όπως και κάνουν.

Οχι δεν παίζει να υπάρχει πρόγραμμα και να μην το ξέρουμε εμείς εδω οι έλληνες. Δεν ζουμε στο 1940. Αυτα μαθαίνονται και κυκλοφορούν παγκοσμίως. Αυτο δεν σημαίνει οτι θα το μάθεις εσυ και εγώ. Ούτε καν το 99.9% των ανθρωπων που δουλεύουν στους providers.

Απο κει και πέρα ειχα διαβάσει κάπου οτι τα SMS για καποιο λόγο ειναι ακόμα πιο δύσκολα να τα παρακολουθησεις σε σχεση με τα τηλέφωνα. Πως και γιατί, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ουτε καν αν οντως μου παρακολουθούσαν τα sms δεν θα με ενδιέφερε.

Επίσης δεν ξέρω αν εχεις καταλάβει εσυ και ο οποιοσδήποτε την έχει δει Χ-files ότι ο εξοπλισμός αυτός ειναι ΓΕΛΟΙΑ πανάκριβος. Η ημιμάθεια ειναι 10 φορές χειρότερη απτην αμάθεια. Δεν θέλεις απλα Software, θέλεις το hardware!!!!! Δεν μπορώ παρα να γελάω με τέτοιες φαντασιώσεις, παιδιά για όνομα του θεου ΞΕΚΟΛΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε τη γιαγιά μου δηλαδή να άκουγα. Τι θα πει εχουν βαλθεί να σε καταστρέψουν???!!!!!!!!!???

Σιγα μην κάτσει κανείς να ασχοληθεί με τον όποιο τυχαίο για πλάκα, σοβαρευτείτε, δεν ειμαστε 15 χρονών ούτε ειναι της πλάκας το φόρουμ εδώ. Ειπαμε να κρατάμε ενα επίπεδο.

Φυσικά και ΓΙΝΕΤΑΙ απο θέμα δυνατότητας, αλλά στην πράξη ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί, πραγματικά δηλαδή... Μήπως έχεις καμιά πετρελαιοπηγή και σε φθονούν οι ανταγωνιστές σου???? Αν ειναι πες μου γιατί αυτη η VPower Racing εχει γίνει πολύ ακριβη βρε παιδί μου... LOL!

Αλλα τι να πεις.. εδω στο Ελλαδιστάν οταν πρωτοείδαμε τα zeppelin ξαφνικά όλος ο νοήμον κόσμος ειχε πάθει κρίσεις μαζικής αυτοκτωνίας επειδή λέει θα μας παρακολουθούν οταν κανουμε μπάνιο.........................................................................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...