pande Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 μιας και μου χαλασε το dvd-rw του φορητου σκεφτομαι να αγορασω ενα εξωτερικο.εχω σταμπαρει αυτο της LG. γνωριζει κανεις κατα ποσο ειναι αξιοπιστο και αν χρειαζεται καποια ειδικη εγκατασταση?ειναι καλη επιολογη?ευχαριστω εκ των προτερων http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330560
christos1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Φίλε μου δεν θα σου πρότεινα να πάρεις το συγκεκριμένο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα εξωτερικό κουτί και μετά να αγοράσεις ένα recorder της αρεσκείας σου και να το περάσεις. Πολύ καλά recorder είναι τα nec και plextor. Εγώ προσωπικά έχω το nec 3520 (είναι παλιό) και το nec 4551, και είμαι ευχαριστημένος. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με καλώδια και τροφοδοτικά ρεύματος, μπορείς να αγοράσεις ένα εσωτερικό recorder για το laptop σου (νομίζω ότι στοιχίζουν γύρω στα 110-120 €), και να το πας σε ένα κατάστημα να σου το περάσουν αν δεν μπορείς μόνος σου.
papaki63 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 phra akribws to idio apo to rma toy plaisioy mono poy sto koyti toy elege 2166d mesa omws (to anoiksa apo periergeia) einai idio me ayto toy e-shop 2164d...to kalo einai oti to phra se kalyterh timh logw rma , doyleyei kai san eswteriko an to bgaleis apo to koyti...kai exeis kai ena koyti extra... alla to kalytero einai oti einai poly grhgoro se ripping kai se writing akoma kai san external (usb interface) ... gia LG me entypwsiase...yposthrizei kai lightscribe(ayto toy plaisioy)
sa1901 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα εσωτερικό και μάλιστα αυτό, που η τιμή του είναι ευκαιρία.
papaki63 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα εσωτερικό και μάλιστα αυτό[/url'], που η τιμή του είναι ευκαιρία. symfwnw me ton prolalhsanta...ektos an 8es na to metafereis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.