Προς το περιεχόμενο

Αρχεία .avi + .str σε αρχείο DVD(.vob)????

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να κάνω κάποιες ταινίες οι οποίες είναι σε .avi με εξωτερικούς υπότιτλους τύπο .str ή .sub σε DVD. Αν γίνεται θέλω να γίνει το avi μαζί με τους υπότιτλους σε ένα DVD δηλαδή αρχεία τύπου .vob αλλά οι υπότιτλοι να παίζουν και σε επιτραπαίζιο DVD Player.

Μη με παραπέμψετε σε κάποιο άλλο link γιατί τις προάλλες με είχαν στείλει στο πρόγραμμα του trustfm το οποίο εκτός του ότι δεν έκανε αυτή τη δουλειά, δεν μου κάνει ούτε καν τα .avi με τους υπότιτλους.

Δημοσ.
http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/

Νομίζω πως σου κάνει. Yποστηρίζει και menu!

:)

Είμαι και εγώ απόλυτα σύμφωνος.Aυτό κατέβασε φίλε.Κορυφαίο πρόγραμμα και πανεύκολο στη χρήση.Εισάγεις το καθε avi και μετά κάνεις προσθήκη των υποτίτλων που θες.Βάζεις όσα avi θες(βέβαια όσο περισσότερα,τόσο χειρότερη ποιότητα εικόνας,οπότε κατα τη γνώμη μου ένα λογικό νούμερο είναι 3 ταινίες) και μετά επιλέγεις δημιουργία DVD.

Εγώ σήμερα έφτιαξα ένα DVD με 4 ταινίες μέσα κάνοντας μια μικρή υπέρβαση.!!!:twisted: :twisted:

Βέβαια χρειάστηκε 8 ώρες αλλά αξίζει τον κόπο.Και ασφαλώς παίζει σε dvd player.Σου βγάζει μενού και επιλέγεις ποια ταινία θες να δεις.:-D :-D .Άντε,καλά γραψίματα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...