xristos86 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Έκανα format και έσωσα αντίγραφο του φακέλου Program files/Mozilla Firefox.Πώς μπορώ από τα αρχεία που είναι εκεί μέσα να ανακτήσω τα bookmarks μου για να τα περάσω στον Firefox στην καινούρια εγκατάσταση;
MetallicA Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Ανοίγεις τον firefox και επιλέγεις Bookmarks->Manage Bookmarks->File->Import . Το αρχείο που θα κάνεις import λογικά έχει αποθηκευτεί στο Χ:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile και λέγεται bookmarks.html
xristos86 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δεν πέτυχε αυτό που μου είπες...Για δοκίμασέ το να σιγουρευτείς και πες μου μήπως δεν έκανα κάτι σωστά. Πάντως όπως και να 'χει σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου! edit:Εντάξει,το βρήκα μόνος μου και παραθέτω εδώ την λύση μήπως την χρειαστεί ποτέ και κανείς άλλος.Απλά το αρχείο που κάνεις import λέγεται bookmarks.html,αλλά βρίσκεται στον φάκελο Χ:\Documents and Settings\User_Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\eoamahw8.default!
asmilon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 An exeis windows xp kai ekanes format prepei me kapoio ergaleio na kaneis anaktisi tvn arxeivn sou epeidi svistike to sigkekrimeno pou zitas... Ta bookmarks einai sto C:\Documents and Settings\<onoma xristi>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles kai ekei pigaine sto ypofakelo kai ta agapimena sou einai sto bookmarks.html kai kane ta eisagwgi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.