backup Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 γεια σας παιδια, αγόρασα έναν εξωτερικό δίσκο το σύνδεσα με την θύρα Firewire, κάνει install αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζεται πουθενά. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να δουλέψει? Το μηχάνημα μου είναι ένα Laptop Fujitsu Siemens, centrino 1,73 , 1Gb Ram, nVidia graphic 128Mb , me λειτουργικό XP.
vagpap Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Λογικά ο δίσκος σου δεν έχει υποστεί format. Ο Υπολογιστής μου --> Δεξί κλικ --> Διαχείριση --> Διαχείριση δίσκων. Εκεί θα πρέπει να φαίνεται ο δίσκος που έχει ήδη το μηχανάκι και ο καινούριος. Δεξί κλικ στον νέο, Διαμόρφωση και μετά το τέλος, είσαι έτοιμος/η.
backup Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Λογικά ο δίσκος σου δεν έχει υποστεί format. Ο Υπολογιστής μου --> Δεξί κλικ --> Διαχείριση --> Διαχείριση δίσκων. Εκεί θα πρέπει να φαίνεται ο δίσκος που έχει ήδη το μηχανάκι και ο καινούριος. Δεξί κλικ στον νέο, Διαμόρφωση και μετά το τέλος, είσαι έτοιμος/η. Στην Διαχείριση συσκευών δεξιά επάνω εμφανίζεται μόνο ο δίσκος που έχει το λάπτοπ,κάτω δεξιά εμφανίζονται και οι δύο απλά ο νέος έχει ένα εικονίδιο που δηλώνει ότι ο νέος δίσκος δεν δουλεύει σωστά!!!! Εκεί όμως δεν μπορώ να κάνω δεξί κλικ για να επιλέξω την επιλογή της διαμόρφωσης!!!
blackwar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Προφανώς θα τον βρίσκει ως μη κατανεμημένο χώρο, και θα σου έχει την επιλογή με δεξί κλικ να ορίσεις νέο διαμέρισμα στον δίσκο, oπου εκεί θα μπορείς να χωρίσεις τον δίσκο σε διαμερίσματα ή να τον αφήσεις σαν ένα ενιαίο χώρο (ανάλογα τι θέλεις), και εκεί υπάρχει η επιλογή της διαμόρφωσης NTFS/FAT32. τον διαμορφώνεις και λογικά θα είναι εντάξει!
backup Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Προφανώς θα τον βρίσκει ως μη κατανεμημένο χώρο' date=' και θα σου έχει την επιλογή με δεξί κλικ να ορίσεις νέο διαμέρισμα στον δίσκο, oπου εκεί θα μπορείς να χωρίσεις τον δίσκο σε διαμερίσματα ή να τον αφήσεις σαν ένα ενιαίο χώρο (ανάλογα τι θέλεις), και εκεί υπάρχει η επιλογή της διαμόρφωσης NTFS/FAT32. τον διαμορφώνεις και λογικά θα είναι εντάξει![/quote'] Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά η επιλογή αυτή είναι γκρι και δεν μπορώ να την επιλέξω. Εμφανίζεται ναι μεν ο σκληρός αλλά όταν κάνω δεξί κλικ επιλογή αυτή είναι ανενεργή. What to do???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.